Nya tider, nya bollar i luften

Äntligen har vi startat om på ny kula! Det va en jäkla smäll det blev, men nu är allt fixat, finally! Idag va vi även och köpte nya sängar till brudarna, så nu är det äntligen nya bollar i luften!!

Min data var ju helt dum så jag var och pratade med de på Media markt, men jag hann åka tillbaka till Oslo innan de hörde av sig om de kunde fixa det. Så på bussen påväg till Oslo ringer de till mig och säger att jag kan komma in.. Som tur är lämnar pappa in den, fixar den & skickar den till mig innan jag ens kommit innanför Oslos gränser..
Och nu är den ÄNTLIGEN HÄÄR! TOPPEN!

Jag mår toppen, vilket också är superbra! Jag ska få lära Anna allt jag kan på min restaurang imorn eftersom hon ska provjobba då.. Allt är så jävla super vilket jag ÄLSKAR!

De senaste dagarna har vi druckit massa vin och spelat disney låtar! Och nu när jag äntligen fått min data har vi laddat ner några filmer, sweeeat!

DISNEYDAGS PÅ RIKTIGT!! 




Då ska vi se, ytliggare en dag på jobbet h...

Då ska vi se, ytliggare en dag på jobbet har gått. Dagen började bra fram tills jag fick ett sällskap... De skulle ha akevitt, men i Norge får du inte servera sprit innan 1, så de fick vänta tills dess! När jag sedan skulle börja hälla upp drycken inser jag att det inte finns tillräckligt mycket!! Och det va bara jag och en ny servitris som jobbade, de högre cheferna va på möte på en annan restaurang!!! Så jag fick lite panik, men hittar en flask som vi har som prydnad och serverar. Det tar kanske 2 min sen frågar de vad jag serverat! Efter att ha smakat inser jag att det är saft!!! Det hela slutade bra och de fick nöja sig med en annan sort! :) innan jag löst det hela har hovmästaren fått ett sms om att jag har panik så hon kommer springandes när lugnet lagt sig :) haha ingen större skada skedd! Nej om man ska sätta igång att packa inför resan till Borås imorgonbitti :) haa de


Snälla om detta fungerar är jag no...

Snälla om detta fungerar är jag nog mer teknisk än jag trodde!! :)


ÅÅH Johan Falk i mitt hjärta!

"Man ska inte stå och pissa mig på ryggen och låtsas som det regnar"

"Ska det vara så jävla svårt å dööö?!?!"
de påminner lite om tiden med Raaas, som kan alla repliker..


Vaaad ska man göra?!

Åh vad härligt det är att kommit in på rullande schema!! För det första får jag verkligen komma in i jobbet och jobba ganska mycket, sen även försvinna från omvärlden lite, sweeet!
Nästa superhärliga grej, är att jag äntligen åka till min Pappi. Så på fredag åker jag till Borås och kommer vara där till måndag!
Härligt att farmor får ta hand om mig lite, och sköta alla hemmasysslor. För här hemma händer det inte särskilt mycket, har kommit hem två dagar och varit astrött eftersom jag har blivit sjuk, och det står disk upp till taket, sopporna är inte tömda och det är allmämnt kaos. Visst har jag också lämnat, men någon gång måste det hända något utan att man ska behöva säga till, blir ganska jobbigt i längden...!
Inte för att verka bitter eller så .. ;)
Har pratat med  Annsan och Jempan om Thai, det blir konferance möte på fredag klockan 20... SUPERT!
Åh, jag är helt ofokuserad när jag skriver, har satt på Johan Falk, och jag måste ner och handla toapapper som också är slut, jaja, en cigg på det hela så får jag den belöning jag behöver! Har förresten trappat ner väldigt mycket med rökningen WWIIIEEE!! :)
PUSSIMUSS

RSS 2.0