Norge

Nu är vi i Norge, eller vi har varit här sen i onsdags, så snart har vi veckojubileum! 3 av 4 har börjat jobba. och dricksen har börjat rinna in! AS NAJS! Vi har lägenhet, nu gäller det bara att dom som ska köra besiktningen på lägenheten kommer så är den officiellt vår, plus att dom som bodde här innan måste fixa dörrarna som är helt paj... :/ fråga oss inte hur dom lyckats med det! :/

DET ÄR SJUUUUKT NAJS IAF! Så skönt att allt börjar fixa sig, plus att vi börjar hitta lite mer nu :)

HA DEEET.! :)


Ganska dåligt liv på den här sidan..

Ja hurrni, det var väääldigt länge sen man slog sig ner för att skriva ett tag. Men jag känner att det nog måste ändras en del eftersom det endast är 5 dagar kvar tills jag lämnar Sverige för att byta land ett tag. För det är nämligen så att jag tar mitt pick och pack och drar till Norge. För snart en månad sedan sa jag upp mig, vilket två tjejer från jobbet också gjorde, för då hade vi äntligen bestämt oss för att slå våra långa samtal om våra drömmar till liv!! Så efter ett besök i grannlandet där jag provjobbade, och fick jobbet var det bestämt... VI ÅKER!!! Nu börjar det närma sig och det är svårt att förstå att jag jobbat mina sista timmar på Hemköp.

MEN SNART SÅ JOBBAR VI JÄRNET I NORRBAGGARNAS LAND!!

JENNIE BROBECK OCH SOFIA BACK är mina kära vänner som också åker med! Men det är även en hel del vänner till Sofia som ska med, det kommer bli helt UUUUNDERBART!!!

Problemet är bara den jäkla lägenheten vi måste fixa, men det börjar närma sig .....

Men vafan, vi är bara unga en gång i livet och då ska det inte gå som på en räkmacka! Man får inte glömma att ha kul!!


hörees


RSS 2.0