Ensam hemma 1

Jaaag dööör av tristess, egentligen.. Men när jag faktiskt fått tid att tänka efter lite kom jag nog fram till att det va en sån här dag jag behövde, en dag för mig själv i tystnaden. Lite Emilia tid helt enkelt.. Det är inte ofta man får det när man delar lägenhet med 4 tjejer plus lite grabbar då & då! 
Imorgon ber jag till alla Gudar som finns i världen att jag ska få jobba, samtidigt som jag hoppas jag hinner träffa Anna & Sofia som kommer över dagen imorn!
Nu är det inte längre lång tid innan dom flyttat hit också!

Det jobbiga med att vara hemma i en lägenhet själv, UTAN nyckel & egentligen utan data är att jag inte ens kan damsuga, då vi har dammsugaren i vårt lilla förråd, och för att komma in dit måste man ha nyckel!
JAG DÖÖÖR!

Fia ringde precis också, imorn kommer Anna,Fia & Bosse hem till oss för att fika, kosligt! Då hade jag verkligen behövt städa.. Men jag får köra grunderna nu och allt som går att göra utan dammsugare!! :)

Men jag ska bara se klart på filmen jag precis börjat titta på, man blir så fruktansvärt glad av att se den! 

It´s complicated, heter den! 


seeeees

tears in heaven

 
 

om du någon gång känner för att gråta

pirr eller illamående...

Splittrad till tusen.. 

På ett sätt vill jag bara hem, hem och testa.. Men vafan vill så gärna stå ut med detta tills årsskiftet...!
Jag saknar mina vänner, jag saknar mamma och jag saknar en liten underlig figur.!
Här blir allt bara så fel med allt som har med figurer att göra!
Jag vill bara ligga i sängen hos AnniePannie & se på Beck, som vanligt! 

Men även fast jag saknar allt så in i helvete så trivs jag så jäkla bra här, allt börjar ordna sig och jobbet är en dröm, särsilkt alla kollegor! Så det kommer kännas jätteskumt att åka härifrån i december, lämna alla människor, lägenheten ja hela Oslo egentligen.

Ta dagen som den kommer helt enkelt!


 

KALLABALIK

Ett ord som kan innefatta allt som händer just nu.. Jag vill inte säga för mycket, det är fortfarande känsligt.
Jobbet rullar på, i september går jag in på fast schema vilket ska bli så fruktansvärt skönt. Kan planera mina hemfärder och besök. Jag va hemma för någon helg sedan och den helgen va precis vad jag behövde.

Började med en mysig dag på stranden med mamma, för att sedan besöka Hemköp och äsga hej till alla gamla kollegor. På kvällen grillade vi hemma med släkten för att fira min bror som fyllde år. Lördagen åkte jag till Annas moster och firade henne. Tegel va ju en självklarhet med eftersom det va så dåligt med folk drog vi in med Jennies brorsa och hans vänner till Sommar, som va så jäkla mysigt!
Hade en sån jäkla bra stund i mitt liv där, efterfesten hos Jennie gjorde det självklart ännu bättre. Så otroligt kul och KAOS!

Sen va det söndagen kvar och då va det mest sega och ruscha till Arlanda, hann precis med planet där!!
Väl i Oslo hann jag komma hem och sätta på mig lite partykläderna, nu va det dags att festa loss med linnea & kristoffer!! En härlig kväll det också, men synd att de åkte hem. Men vi ses till jul igen!!

Nu är det dags att dra till jobbet och jobba järnet!! :)
Snakkes...

 
Sommar

Dagen efter...

 
Akevitt lunch, sista måltiden


RSS 2.0