Vi drar till Borlänge, fest hela kvällen ute och glider med....

YES! Äntligen drar vi och gör Borlänge riktigt riktigt osäkert! Och fyfan vad kul vi ska ha det!
Jag är så jävla uppspelt av att åka att jag vet inte ens vad jag ska säga förutom!


SO LONG FUCKERS!

JESSICA SNORESKOG CIRRE ERIKSSON & EMILIA ERIKSSON

Den 21 juni

Idag har jag äntligen kunnat ta vara på alla soltimmar som funnits under dagen. Och herrejävlar vad solen tar nu!
Men för min del är det bara bra, måste bättra på brännan nu när man ska på festival och det ska ju bli toppen väder, har kollat varenda jäkla väderleksrapport för att verkligen försäkra mig om att vädret ska bli bra!

Men någon gång under dagen när det började små regna gick jag in för att fortsätta läsa boken jag började på, det är så underbart att läsa bok på sommaren, har inte läst en bok på evigheter känns det som. Men hur som haver, jag gick in och skulle precis slå upp boken när Booom, barapapapapapap ... låten sätts igång, det ringer alltså på min telefon. Och det är Annie, NU ÄR RESAN BOKAD! Vi drar till Alanya den 25 juli! Jippi!
Nästan precis efter att jag lagt på ringer Anna, och då berättar hon den mysiga överraskningen att hon kommer och bor hos mig ett litet tag, eller åtminstone under denna natt!
Trevligt med sällskap! Och du, jag stöttar dig!

Imorgon är det till att gå upp tidigt för att fortsätta bättra på brännan! Men runt 2 måste jag kila för att arbeta, attans. Men det kommer ju löna sig till den 25..! Och vart är vi då?!?! BORLÄNGE!
Nu ska jag snart gå och möta min vän och kanske göra en grej i Centrum , får se hur tiden räcker till!

I wish everything was ok..

Midsommar & Midsommardagen

Midsommaren var inte alls bestämd förrän ca 11.00 på sjävla dagen, Då var det bestämt att våra barndomsvänner skulle komma över och äta middag, och mormor kom förstås också!
Vi snabbade oss till centrum innan 3 för att handla all mat.
Sedan flängde vi runt i hela täby för att hämta och lämna barn överallt. Tillslut var vi hemma och då fick jag ta på mig rollen som mästerkock!
Maten blev skit god och jag har inte haft så kul och tänkt tillbaka så mycket på den tiden på riktigt länge. Det var nog ändå den bästa tiden i mitt liv om jag tänker efter.....
Det var meningen att jag skulle åka och besöka en vän lite senare på småtimmarna, men maten jag hade ätit hade inte precis lagt sig i magen utan den var påväg upp under hela natten, därför passade jag på att försöka vara hemma och få ner krubbet på sin rätta plats! Så kvällen slutade med att jag och mamma somnade i soffan efter att försökt se på Vi hade i alla fall tur med vädret igen!

Midsommardagen. Vaknade av att någon ringeer som en idiot. Men jag orkade inte gå upp, dock kunde jag inte heller sova heller. Så jag går upp och äter frukost och sedan placerar jag mig i soffan. Mamman och systern gick ut för att springa, men jag total slocknade och vaknade inte förrän några timmar efter och då hade de fortfarande inte kommit hem... Jag ringde ett samtal och då var de påväg.
Vi åt, sedan tog jag och mamsen en promenix till Vallentuna för att fixa en sak inför P& L som jag åker till på Onsdag, tror jag. Måste kolla upp när busstiderna är med min käre biljettansvarige!
Nu ligger jag i min säng och ska snart sova. Men jag är inte trött. Och jag får heller inte gå ut, måste spara på mig inför veckans händelser. ... Kommer bli så grymt kul när det ska bli bra väder också!!! 

                     



Sommaren09 - den bästa & sämsta

Den 18 juni

Nu är dagen snart slut, den har varit helt okej ändå. Jag har arbetat på jätte bra, och jag var riktigt glad när jag kom hem till min soffa och kunde slå på One Tree Hill.


Idag hände även en bra grej i mitt liv! Nu är vi på gång med resa igen. Och kanske, kanske följer en gammal klassvän med, så vi slipper tröttna på varandra till max. Så nu är jag glad igen. SNART drar vi till Peace and love också! Jag undrar hur det här kommer sluta. Men bra förhoppningsvis!

Idag var det även en väns födelsedag, eller två vänner. Men en speciell. Och jag hade en bra present tror jag, en som jag tänkt på hur jag skulle ge den men aldrig kommit på något bra sätt. Nu kan jag inte det längre, för det var inte läge helt enkelt. Du åker ju iväg. Såå..
Jag skippar den födelsedagspresenten och får hitta på något annat....

Nu ska jag snart äta, och kolla lite resor!

  


Den 16 Juni

Jaha, sommarlovet är igång, och än har det inte hunnit hända något speciellt.. Förutom förstås jobb och sen grillfesten i fredags.
Det var trevligt, synd bara att det inte blev någon utgång som det var planerat! Eftersom det blev lite för mycket dricka för en av Sofias norrlänningar. Kvällen slutade med att Sofias lillasyster och hennes vänner partade på nedervåningen samtidigt om vi som bara är några år äldre låg uppe i sofforna och såg på film.. Då känner man sig inte lite gammal.

Sedan har arbetet rullat på, det har ändå varit rätt skönt eftersom vädret har varit riktigt dåligt, då passar det bättre med att tjäna lite pengar.

Jag ska snart rulla iväg till arbetet igen. Idag blir det dock inte en så lång dag, får se vad som händer efter.. Jag har nog bestämt mig för vad jag ska göra, men det håller jag för mig själv.

Juste, det var ju planerat att jag är gift när sommaren är slut. Och tyvärr Snoreskog måste jag tala med min man om han verkligen vill att du kommer och ser på! :)

Solen lyser ändå ute, dock är vindarna rätt kalla. Men klaga för fan inte, då kommer snart snöstormen!

FUCK

Jag orkar inte mer! Allt är åt helvete! Ingenting blir som man tänkt sig helt enkelt.
JAG skiter i allt, åker till pappa hela sommaren istället!
Försvinner från det här jävla stället!
HEJ DÅ

FUCK

Jag orkar inte mer! Allt är åt helvete! Ingenting blir som man tänkt sig helt enkelt.
JAG skiter i allt, åker till pappa hela sommaren istället!
Försvinner från det här jävla stället!
HEJ DÅ

ALLT KAN BESKRIVAS MED ETT ENDA LITET ELLER OKEJ RÄTT LÅNGT ORD!




SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV 
SOMMARLOV  SOMMARLOV  SOMMARLOV 
SOMMARLOV  SOMMARLOV 
SOMMARLOV  


Det har jag precis fått!




Life is ...

Vaknade för ett tag sen av ett samtal. Så jag kunde inte somna om, utan fortsatte se på filmen jag började kolla på igårnatt " Taken" heter den. Den var faktiskt riktigt bra! Något att rekommendera!
Eftersom jag sov helt ensam i huset inatt vågade jag inte kolla klart på den så vad passar bättre än att sätta på en läskig film sådär på morgonkvisten.

Idag är det inte heller världens bästa dag, det känner jag ! Men jag vet inte vad jag ska göra åt saken, det finns typ ingenting att göra!
Men ändå så vill jag gör något, känner mig riktigt dålig när jag inte gör något.

Ska börja klä på mig och göra mig redo för dagen idag. Som kommer bli garanterat onödig!

...

Idag har varit en av de värsta dagarna i mitt liv! Känner mig helt... ja, jag vet inte ens vad jag känner mig som. En misslyckad idiot som inte kan göra saken till något bättre. Vill bara att allt ska bli bra.
Jag mår skit dåligt över allt det här!
Jag orkar inte göra något, vill bara att livet ska vara underbart som det oftast alltid har varit.
Känner för att spy och gråta floder.



Kvällen blev ändå bra, jag umgicks med min gamla barndomsvän Lisen och jag visade henne den bästa filmen som någonsin gjorts, vilken det är kan nog vem som helst lista ut!



ÅÅH! Vad jag önskar att allt var bra!

*Pjuuuh*

Fredagskvällen efter biomörkret slutade så jäkla bra! Filmen var helt okej, dock var det med lite begravnings scener som jag inte riktigt klarar av än så tårarna rann längs kinderna. När vi har gått ut från bion och besökt toaletten skulle vi ju som alla andra, gå ut därifrån. Man måste ju gå ner för de långa trapporna, och då, när jag går med min telefon i handen bakom Anna och Cicci, dom skrattar lite åt ett rätt tråkigt skämt Anna hittat på. Så PLADASK, Cicci ligger på alla fyra nedanför alla trappor.
Jag viker mig av garv och får lov att lägga mig i trappan för det gör så ont i magen.
Det var ett skönt avslut på en bra kväll!
Vi går till caféet och väntar på Ciccis man, som jobbar och sliter lite längre upp på gatan. Vi får besök av både människor vi känner och inte känner. Sedan åker jag och Anna hem till mig och somnar sött i min säng, i bakgrunden hörs Lejonkungen.

Lördagen tog jag det lugnt fram tills dess att jag var tvungen att åka till Kyrkbyn där jag och Sofia skulle jobba på en 40års fest. Det var jätte kul, skönt också när min alldeles egna mamma var på själva partyt. Dock skulle detta visa sig bli lite pinsamt. För inpå småtimmarna står MIN mamma och shakar rumpa på dansgolvet! Jag klarade inte av synen utan jag och Sofia tog varsin cider och gick upp i soffan för att få mina bilder att försvinna från näthinnan. När klockan var runt 02.00 slumrade jag skönt  in i fåtöljen under en gosig filt. Någon minut senare kommer mamsen och frågar om det är dags att åka hem. Taxin kommer och jag mår riktigt illa, men han berättade stolt om hela sin livshistoria. Slumrade gott i min säng med sällskap..

Vaknade runt 13.30, då var det bara att skynda sig in till Staden innan alla butiker stänger. Kollar runt lite och jag hittar en kjol, som man kan göra om till en klänning. Får se om jag har den på fredag när det är skolavslutning. Kvällen blev rätt händelserik, men den informationen tänker jag inte dela med mig av. Detta gjorde att jag var tvungen att åka till doktorn tidigt morgonen efter.

Vaknade ca 18 min innan tåget skulle gå. Hann precis. Till Täby C till doktorn. Tur var det att det inte var så farligt som vi hade trott. Skönt!
Åkte hem och hann precis sluta ögonen innan Cicci ringer och berättar att dom snart slutar. Jag skulle då bege mig till Arninge för att inhandla lite grejer inför vår lilla tripp en liten bit norrut.
När vi kände oss nöjda åkte vi hem till min stuga för att pyssla lite. Vad som pysslades är just nu *hemlig stämplat*, men snart så, får alla nyfikna veta vad vi gjorde.


NU är bussbiljetterna hem och dit beställda också, så nu drar vi snart!





Egentligen skulle jag vilja vara någon helt annanstans just nu! Men snart kommer jag!

I år ska jag försöka göra den här sommaren så bra som det bara går. Det kommer kännas konstigt, men det får gå ändå. Första sommaren jag är inte på semester med båda mamma och pappa. Nu blir det camping semester med bara pappa istället..... och alla syskon förstås.


Jag älskar min "familj"!


En afton i biomörkret, låter det lockande?

Dagen har verkligen gått fort idag, och jag har ingen aning om vad jag gjort av denna dag. Eller lite nytta har jag gjort här hemma!
Snart eller nej nu måste jag börja göra mig i ordning för kvällens händelser. Det blir bio ikväll med två av mina närmsta vänner.
Cirre & Anna panna! Det var meningen att vi skulle se den där filmen med min alldeles egna Troy. Men eftersom vi inte skulle hinna in till denna tänkte vi se Baksmällan, men dock gick det inte att reservera och eftersom jag är en sån där alldaglig tjej och inte en tekniknisse så fick vi spola den också! Så nu tror jag vi bokade " Flickvänner från förr " eller något sånt!
Så snart ska jag ta tåget in till stan eftersom dessa ska hämtas ut 20.10. ....

Om du vill får du följa med?! 
Annars får jag mysa med min granne!


Älskar den här reklamen!



Stunder med vänner vi har och de bästa delas med någon ja de bästa upplevelserna har man tillsammans! 




Haha, gissa vilken det är?! 

Torsdag, ösregn och massa studentes åker flak.. Stackare!

Igår då, efter att ha vaknat ett flertal gånger eftersom jag trodde att ytterdörren var öppen och självklart var tvungen att gå ner att säkra mig om att den var stängd. Efter det kunde jag inte längre somna om så jag gick upp och la mig i soffan med min käre bror.
Någon timme senare får jag sms av Jossan som frågar om det är okej om hon kommer över. Självklart! Efter en stund tar vi en promenad till Jacob, sedan till två banker i Vallentuna ( frågan är om det är någon dresscode där eller om det är okej att gå runt utan bh i mjukiskläder och en annan i chockrosa foppatofflor?! ) Sedan köpte vi lite smarrigt och återvände hem till mig där vi såg på en av världens bästa filmer: The Holiday. Men jag vet att jag i alla fall hade lite svårt att koncentrera mig på själva filmen, jag låg istället i mina egna tankar!

När Jossan åkt hem, då var klockan runt halv 8, fast jag egentligen trodde den var runt 4, dröjde det inte länge tills min älskade mor kom hem. Hon hade åkt kryssning och kom hem med lite smarrigt till mig! Mums!
Vi kröp sedan ner i min brors säng och låg och såg på Slumdog Millionare tillsammans. Men när filmen var slut kunde jag inte sova, jag vaknade ju trots allt runt 13,30 på dagen.. Så där låg jag i brorsans säng och i mina egna tankar och väntade på ett sms från vem som helst.
Men mest från en vän som skrev något chockande till mig, och jag har fortfarande inte fått svar på varför?! Så "syster" hör av dig när du ser detta, för jag vill veta vad som hänt! 
Jag gillar dig mycket ska du veta faktiskt! Så det där stämmer inte!


Nu ska jag njuta av en regnig fredag. Synd för de som tar studenten i år, jag är faktiskt inte avundsjuk. Jag tror vi klarar oss bättre nästa år!




Och du, jag vill inte ! Är det så jäkla svårt att förstååå?

What a night!

Jag vet faktiskt inte var jag ska börja, men kanske ska börja med att säga att jag ska tänka på vad jag skriver nu när ännu en läsare blivit avslöjad...

Gårdagen igår, ja, jag kan nog avslöja att vi eller i alla fall jag nådde vårat mål. Drägg var vi en del!
Redan på måndagen började Millan tjata om tegel, att vi skulle dit både mån,tis & ons. Vilket jag var säker på att jag inte skulle klara av. Därför drog vi ner det till bara onsdag.
Jag fick ett sms på onsdag morgon som gjorde mig påmind om att jag lovat att jobba åt en kollega. Så istället för en utdragen sovmorgon blev det en stressad, så det var bara pass på att redan då börja planera vad jag skulle ha med mig! Skoldagen var väl.. rätt onödig!
Efter skolan var det till att ta en liten jogging tur till arbetet, och jag var inte på riktigt bra humör så tiden gick väldigt lååångsaamt!
Jag fick skynda mig efter arbetet att byta om och börja göra mig i ordning för "utgången". Självklart missade min vän som skulle hålla mig sällskap ett tag tåget. Så jag gick runt i min ensamhet och väntade på att gänget skulle komma.
Efter det blev det som vi sagt... på en parkbänk.....
När vi halsat klart gick vi vinglande in på tegel där dom tyckte vi såg lite mystiska ut ( de skulle bara veta ) .  Så var partyt igång!
Jag träffade några gamla vänner, och kanske en blivande släkting också ( om våra planer blir som vi tänkt ) .
Självklart slutade kvällen på det pinsammaste sättet........... Säger ingenting mer eftersom det finns en del läsare som inte borde veta!
Men jag måste säga att tack vare en av mina bästa vänners pojkvän har raggat upp en gammal taxiförare som kunde köra hem alla oss 5, så lyckades jag komma hem! Annars hade jag ingenstans att ta vägen !

Kvällen slutade i min säng helt ensam..

Måste bara säga att jag och Jossan har kommit fram till att det inte bara är hon och jag som gör bort oss, utan ALLA!

RSS 2.0