Ibland önskar jag..


.. att jag hade gifta föräldrar.
.. att jag hade en hund.
.. att jag var liten igen.
.. att jag inte kände sådär för det där.


.. att jag hade en vän som sa till mig att när jag gör/ tänker fel ändå säger till mig att jag gör rätt! 


Den 7 Augusti

Nu har jag kommit hem till papsen i Borås efter några dagar på västkusten. Vi hade vädret med oss iaf två dagar, och dessa dagar gjorde att nu är jag brunare än när jag kom hem efter en vecka från Turkiet.

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva Turkietresan, jag tror inte det blir kul att läsa om den heller, men som jag tror alla förstår var det mycket sola och mycket sena kvällar ute på Robin Hood, The Doors & Latino Club. Det var riktigt roliga kvällar även fast dagen efter inte riktigt var lika skojsig.

Vi kom till Turkiet på lördagen 22.00 tror jag, sen tog det en förbaskad tid med väntan på bagage och sitta på en buss i två timmar så jag tror inte vi var framme förrän runt 02.00 på söndag morgon. Då tog vi det bara lugnt.

Vi fick nys om att  de har Beach party på måndagskvällar där man betalar en summa pengar och sedan är det gratis dricka och mat för att sedan avsluta på Latino Club. Beach partyt var det nästan bara skandinaver på så det var trevligt att kunna använda sitt modersmål med andra som förstod. Visst kunde turkarna också en del ord på svenska sådana som:
- Åh herreguuuud
- Shit fyfan vad varmt det är!
- Tjenna tjenna
- Upp och hoppa lilla loppa

Sedan lärde vi dom:
- Tjenis penis - Hello dick!

Åter till Beach partyt, vi lekte några lekar också såsom norskfylla & sedan vår favorit. Man var en tjej&kille så skulle killen springa ner mot strandkanten och hämta en ballong samtidigt som tjejen skulle ställa sig i en sexställning, sedan var det dags att trycka på hårt som bara den för ballongen skulle smällas!
Vi har bildbevis där Annie trycker på så hårt hon bara kan! 


Jag var skyltexemplar och fick visa med en av lekledarna och jag måste säga att det inte var sådär jätteskönt att spränga en ballong på det stället!

På detta party träffade vi även killarna som bodde över oss, 4 killar från Åkersberga. Det visade sig att Josefine ( Annies lillasyster, kände en av dessa 4 Bergabor som vi kikat på i trapphuset)  De här killarna började vi umgås med ibland och jag kan väl säga att efter dessa dagar vet vi en del om varandra som vi låter stanna kvar där nere!

En av dagarna bestämde vi oss även för att åka på en Partybåt med gratis mat och dricka. Det var underbar dag där jag fick se en JÄTTESTOR SKÖLDPADDA, sedan hoppade vi från båten och badade i det klarblåvattnet! Jättehärligt!
Sedan känns det som att jag inte ska gå in sådär jätte djupt på vad som hände de andra kvällarna, jag kan bara ge några retsamma ledtrådar:

- 7osefine, one more tequila!!
- Annie lyckades köpa en så underbart vacker gigantisk herrklocka för bara 20 lire! Bara någon halvtimme innan hon bestämmer sig för att försvinna med en människa så jag och Fyllot var tvungna att gå och leta efter henne i typ hela Alanya.
Det värsta var att jag inte riktigt kunde stå på benen och jag samtidigt skrämde upp Fyllot med att berätta om filmen Taken. Stackare.
- Vill du slicka på mina ben?!
- Jag kan inte säga mer än: Kisspaus!
- Spya i lobbyn
- Date med receptionisten som blev skitarg när personen i fråga inte dök upp?!

Mer kan jag inte säga!!

Men det var en underbart rolig tid iaf!
Bilderna kommer i nästa inlägg för internetet vill inte samarbeta med mig! 


CA. 1 MÅNAD SENARE!

Ja när jag tar semester tar jag verkligen semester! Men jag tänkte att någon kanske vill läsa vad jag gör på denna?! Eller inte!
Som jag sa tidigare skulle bussen gå 22.45 till min papi, dock var jag och mamsen lite sent ute så vi missade denna med ca 4 min. Så det blev till att åka tåg dagen efter istället. Där blev jag hämtad av min kära kusin och hennes grabbkompis. Första kvällen blev det bio.. Faktiskt den där svenska Johan Falk filmen, RIKTIGT BRA FAKTISKT, om man gillar livakterna och de filmerna!
Kvällen efter ville min andra kusin umgås med mig, så vi körde på en kväll i Göteborg, samtidigt som vi tog en titt på Lotta på Liseberg, det var också bra! Har inte bestämt mig vad som är bäst av det eller Allsång på skansen....
En dag tog jag en träff med min käre vän Robin också, vi fikade och pratade om allt, det var trots allt 2½ år sedan vi sågs senast!
Sedan har faktiskt minnet börja svika! 

 

Efter någon dag tog  vi bilen hem och då var det bara att packa upp!
På lördagen skulle ju faktiskt flyget ta oss till Alanya! Men den resan berättar jag om en annan gång, det blir så fruktansvärt långt annars!

RSS 2.0