Midsommar på MÖJA!

OJ jag vet inte riktigt vart jag ska börja men fyyy faan vilken underbar midsommar jag har haft!

Det började med att Anna ringde torsdagkväll och berättade att det var ändrade planer, vi skulle åka halv 6 tåget och inte halv 7...Shit tänkte jag eftersom jag inte hade duschat och planerade att göra det innan tåget. Så jag ställde klockan på 3 så jag kunde snooza till 4 och sedan duscha.. (Det fanns knappt något vatten på Möja.. ) Men när klockan ringde vid 3 kunde jag inte somna om. :/

Men jag hann med tåget i alla fall, och vi var framme vid båten vid 7, och den gick vid 8. Vid hamnen träffade vi folket, svårt att komma ihåg alla 29 namn men dom satte sig lite senare. Efter 2½ timmes knökfull båtresa var vi äntligen framme, och vilket väder vi hade! Vi kom till huset vi hyrt ( ett helt vandrarhem hade vi för oss själva). Vi började packa upp i våra rum, sedan sola lite ( gjorde en tabbe och solade med solglasögon... ser ut som jag vsarit i fjällen) Efter sillunchen tog vi ett dopp i det blå ( det första för året faktiskt.. ) kallt och en jävla massa tång! Men härligt!
Sedan tog vi en timmes powernap, behövdes efter den tidiga morgonen. Efter powernapen drog partyt igång, en grillmiddag och en jävla massa mygg! Men härlig kväll, somnade vid 3 tiden tror jag! Av en massa härliga berättelser av Gustav. Som innehåller , kaninen Muffins, en jakt och lite kissande....! :)

Dagen efter vaknade inte jag och Anns förräns vid 12 - av att vi blev väckta.! Då åt vi en smarrig frukost, det kom även en jäkla regnskur. Så vi fick vara inne en del. Gustav och Jonas läste ur Pettson och Findus, medan jag, Johanna och Anna myste härligt i soffan.! Juste, måste nämna en del att människorna som var med var ett par år äldre, och eftersom vi var yngst blev det en del drivande med oss om vår ålder, därför vart det Pettson och Findus!
Vi blev avbrutna mitt i sagan av att det var grilllunch! MUMS! Efter lunchen blev det en del lekar -4kamp!
- Vem kan kasta flest vattenballonger längst..
- Hoppa Säck
- Potatis på sked
- Få ut en dumle ur pappret med kniv och gaffel ( helt klart svårast, man skulle även ha vantar, halsduk och mössa på!

Dagen bara rann iväg och snart var vi glatt fulla och tacos middagen var uppdukat! Efter middagen lekte vi yttliggare en lek..
Man skulle skriva ett påstående på en lapp, sedan drog man ett och man skulle ge det till den man tyckte den passade bäst på.
Jag fick:
- Kommer pantaburkar som extraknäck
och efter mycket om och men
- Tycker om att dansa naken i sin ensamhet...

Sedan drog partyt igång och jag vettefan vart tiden tog vägen..
Men under natten hann jag och Patrik med att leka " FUNNY BUNNY", lägga en chees ballz påse i Malins kuddöverdrag och en annan chips påse i Annas...
När de flesta gått och lagt sig bestämde vi oss för en promenad, under den hittade vi en hund och lite annat smått och gott. Vi kom tillbaka och tänkte kojsa när Malin och Anna har upptäckt buset och hällt ut det i min och Johannas säng, och det luktar ostbollar i hela rummet, vilket gör att jag och Anna tar vårt pick och pack och lägger oss i sofforna. Men tack vare att Phillipe inte ville sova så fick jag låna hans säng! Men någon vidare sovmorgon vart det inte, efter 2 timmars sömn var det dags att röja för vi skulle vara ute vid 11 tiden!

Men båten skulle inte gå förräns vid 13.00 så vi satt ett gäng på värdshuset och åt lite! En jävla massa skratt! Jag har på riktigt träningsvärk i magen efter den här helgen! Skönare grabbar får man nog leta efter!
Efter 3 timmars båtresa hem splittrades alla!
När jag väl kom hem vid 6 somnade jag på en gång framför tv.n i soffa, vid 10 vaknade jag och gick och la mig i sängen.
Vaknade inte förrän 9 då chefen ringde från jobbet och undrade vart jag var! Hade tagit fel på tiden och fick skynda mig till jobbet!

Nu börjar jobbet rulla på till v.32 då semestern börjar!
Jag saknar faktiskt redan gänget! TOPPEN GÄNG!
Hemligheten var nog den bästa jag hört!

PUSS PÅ ER ! Behöver en paus från skrivandet men bilder kommer snart! :)


ÅÅH JESSICA ÅK INTE FÖR FAAAN!

Nu börjar ju alla splittras, Soffan ligger på någon jäkla båt i sin långklänning.. Jessica åker till Gotland idag, men som tur var hinner vi med en sista lunch innan jag börjar jobba och hon åker vidare mot ön. Fick även sms inatt att även Millan tänker göra oss sällskap.. Och tro det eller ej, Anna ringde nyss också så hon kommer också joina oss! Åh fyfan vilken kärlek jag har till dom brudarna!

Jag måste även börja packa till Möja som vi drar till på fredag morgon! Åh jag älskar sommaren och alla dom känslor som dyker upp under den!

Dock tycker jag att du kan sluta höra av dig, du tycker inte att mina frånvarande svar är som bevis att jag inte vill ha dig i mitt liv längre!?


tävling?

Om det är någon tävling det här, då vill jag inte vara med längre faktiskt.. Du vinner! 


ALLA DINA DRÖMMAR KOMMER SLÅ IN!

Den här helgen har varit den bästa på jag vet inte riktigt hur länge! Jag fick umgås med mina allra bästa vänner - på samma gång! I alla fall med alla på dessa två dagar, den sista var inte med på fredagen, men det tog vi igen igår!

Fredagen - fisktjejen kom hem till Jerpan direkt efter jobbet, stinkande torsk anlände jag vid ca halv 10. Då va de flesta redan där. Men Anna och company kom lite senare! Och herregud vilken lyckad kväll! Vi var väl runt 20 pers blandade killar och tjejer. ALLA var riktigt påverkade av kärleken som låg i luften ( alkoholen ). När den sedan tog slut åkte käre Emilia, Jossan och Jalle och hämtade ännu mer! Vi drak 1 liter tecquila!
Somnade riktigt skönt , dyngsur, vid 3 tiden. Och vaknade vid ca 12 av en telfon i huset ringer.

Lördagen - spenderade jag hemma hos Jessica och lite med Danne också tills han åkte vid 6, då hade vi sett bröllop lite blood diamond och shoppat lite! Sen satt jag och Jerpan och mös och pratade massa tills tillslut ANNA kom, och förstås lite senare även Sofia! MYYYYS!
Mot natten hamnade jag hemma hos ANNAA..... ( hihi) dagen har gott till att handla mysfrukost vid 3 tiden, sedan lite Beck, sen har ju MR missat bussen till stan ett tretal ggr för att fjärde och sista precis hinna stoppa den och MR hann! .... HAHA
Nu ska jag och min älskling baka solbullar/ vaniljbullar ( om du så gärna ska ha rätt!! ;) ) sen ska jag börja äta på min chipspåse som är den tredje de senaste tre dagarna! Måste ta tag i mitt beroende! ...

SEE YAA!
( Sherman säger hej också - som den tjockis han har blivit! )


Nu börjar livet!

Åh vad härligt det är nu när livet äntligen börjat ! Med massa massa jobb, varför mesa sig, nej vi kör 15 dagar på raden!
Visst kommer plånboken och huvudet tjockna till i slutet i månaden och orken som bort blåst men vafan vissa har ju inte ens jobb!

Plus att jag har världens bästa vänner som man orkar umgås med även när orken inte egentligen finns. Som igår när jag Jerpan och Millan va hemma hos mig och faktiskt såg på VHS! En stor härlig gammal känsla! När bilden hoppar och sånna där vita streck åker upp och ner för skärmen! Vi såg även livet är en shlager, en klassiker!

snart kommer veckorna med konstant jobb, är inte ledig förrän på midsommar då vi åker till MÖJA! 


här kommer bilderna från modell för en dag grejen..

 

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Åh vilken härlig men obekväm känsla det är ! Man vet liksom inte om man ska skratta eller gråta! Skratta tror jag! Visst är det några människor man aldrig kommer träffa, men då vet man vem de riktiga vännerna är eftersom det är dom man vill ha och kommer ha kontakt med föralltid!
Jag vet i alla fall vilka mina vänner är!

Igår var jag och några av dem i en fotostudio och tog modellbilder.. kanske man kan kalla det, vad vet jag! Några vart såklart bättre än andra! Så jag gick därifrån md att ha köpt 3 stycken! Det var kul att ha prövat på det! Efter modellandet gick vi för att se på bio, Dear John. Oj vad tårarna rann ner för kinderna. När vi gick därifrån hade vi blandade känslor om den var sevärd eller inte, jag och Sofia var bestämda att man absolut ska se den! Medan Elsa och Jessica inte riktigt höll med.

Nu är det snart dags för det verkliga livet att börja, dags för arbete!

seees sen med bilder ( den fuckade sig lite)

RSS 2.0