What a night

Fan asså, Tegel är farligt....

Det började att jag och Anna hade en härlig slappar dag med massa mys och bullar.. Och som vanligt sabbades lugnet när Anna berättar att hon och Emma vill till Tegel. Jag va väldigt bestämd med att jag inte orkade följa med eftersom jag skulle köra monsterpasset dagen efter. Men när sedan Malin ringer och säger att hon bara ska ta en öl, nej då har jag inget mer att säga till om..

Så efter kanske 4 öl, säger Anna till mig - DU HAR MISSAT SISTA TÅGET!
Nähäää som att jag inte fattade det... Men jag hade kul och dansade like a star med mina bakdansare! KUL GÄNG NI VET!

Nästa grej är att jag såklart hamnade kvar till stängning, men tänker att det ska bli härligt att komma hem och sova. Men ack. Med en fripassagerare i taxin som sedan Anna bjuder hem verkar sömnen vara lååååångt borta!
Fripassageraren bjuder sedan in sina två vänner. Vilket slutar med att jag ligger under täcket och ringer krissamtal.. Men hjälpen kom aldrig. Utan jag körde med det smarta knepet att låtsassova. Vilket gick riktigt smidigt. Emma den stackarn, I know, I owe you BIG TIME! 

Men jag klarade mig levande ur det här, vilket alla andra också gjorde!!
Riktigt kul samtal man hade med Emma dagen efter!!
MOHAHAHHA


Man ska aldrig ha för låga förhoppningar om TEGEL!



Onsdag idag

Idag är en så jäkla sköön dag! ÄNTLIGEN LEDIG!

Plus att jag är hemma, vilket jag inte varit på väldigt länge, kommer inte ens ihåg när jag sov hemma senast! Inte för att det inte är myys att sova med Anna. Men jag har nog saknat min säng lite. Nu har jag tagit hand om alla kläder i tvättstugan, herregud vilken bra hemmafru jag kommer bli!

Nyss när jag va ute och rökte träffade jag grannen också, som jag inte pratat så mkt med, men nu har vi snackat en del. Hon berättade att hon tog körkort på en månad, utan att ta en enda körlektion. Kanske är dags att boka uppkörning då?!

Men vad ska man med körkort till när man har vänner som kan köra?! :P För snart kommer Jerpan hit, så ska vi bege oss till Sollentuna centrum och fixa mina naglar! Eller nagel som gick av när jag lyckades klämma mig i dörren. AOUCH!

Ha en mysig dag i snön nu!
haha :)

Mitt liv är påväg tillbaka...

Nu börjar det kännas som att allt börjar lösa sig i livet. Snart kommer jag äntligen gå in på mitt vanliga schema igen. Självklart kommer jag sakna att stå i charken och hålla på och pyssla en del, och framför allt Roger och hans skämt!
Men bara för att jag byter uppgift betyder det inte att jag inte kommer träffa dom någe mer, eller aldrig mer kommer stå i charken. ABSOLUT INTE!

Inte nog med det, jag har äntligen tagit mig i kragen och sökt ledigt, så jag ska få åka iväg och resa. Jag har ju redan missat två Thailandsresor, men den här gången vågade jag äntligen söka ledigt i 3 veckor! 
Resan som vi så gärna vill åka på tar oss till Bali. Mina resekamrater är två tjejer från jobbet, Sofia & Jennie.
Jag håller alla tummar för att alla tre kommer få ledigt, så vi faktiskt kan åka iväg..!

Sen har jag även hunnit bli en jäkel på att prata i telefon. Herrejävlar vad duktig jag har blivit. Men jag tycker faktiskt det är mysigt och prata i telefon, bara det att jag har inte hittat någon som är grym på att prata länge som jag. Fast herrejäklar, han har klarat ett flertal timmar med mig i telefon i sträck... BRA jobbat, får se hur länge han står ut....!

Imorn åker Jojjo till England i ett halvår. LYCKA TILL VÄNNEN!

Just nu är det jag som har vunnit tävlingen, i alla fall för ett tag.. 

puss och gonatt, nu äre dags för julafton med bröderna.. KUL OCH SE HUR HAN REAGERAR PÅ JULKLAPPISARNA FRÅN MIIG!

en härlig känsla

i kroppen har man olika känslor, vissa härliga andra inte alls lika härliga.
just nu har jag en riktigt härlig känsla, vet dock inte alls vart dom är riktade någonstans, men det svaret kommer kanske lite i efterhand :)


Its loveeely right now.


gott nytt år! 2011

Jo nu är det nya året här.. Hur firades avslutet av förra året då?

Jo, det började med en super härlig middag hemma hos Anna med 10 tjejer. Eter ett tag spelade vi spel, med andra ord. SUPERKUL när alla redan var ganska fulla!! :P
Efter det bestämde vi oss för att dra till någon fest i Täby Kyrkby, problemet va bara att bussen vi skulle ta inte kom, plus att det stod en annan buss tvärs över båda körfälten, så det gick verkligen inte att köra förbi. Så vad tror ni vi gör? 

FIRAR TOLVSLAGET I EN RONDELL!! 
ANDRA FIRADE I EN TUNNEL! 
hahah bra planering.. 

men vi kom i alla fall fram tillslut och  jag och Anna hade roligt iaf! Men det är ganska kul och se hur vissa människor är funtade! Vissa åt helt fel håll!
Jag träffade nästan halva min klass på en gång, kul.

Sov ganska skönt faktiskt, i Annas säng tillsammans med 3 andra.....
När vi vaknat och ätit lite la vi oss i sängen igen för att se på film, under den tiden slumrade man till ett flertal gånger...
Nu är jag åter hemma och väntar på att Mamma Mia ska börja, nu är det faktiskt bara 11 min kvar, jag jobbar på som attan för att inte somna... Är så fruktansvärt trött, men Mamma mia måste vara världens absolut bästa film!


Ska bädda ner mig i sängen, och få lite sällis av mammi, eftersom vi är de enda hemma! RIKTIGT SKÖÖÖÖNT!

goooddiinightiii!

RSS 2.0