En cigg och en kopp te i fönstet

Åh fy i helvete vad man mår skit efter gårdagen.
Det va nämligen lite midsommarfirande här i Norge igår, eller Lektern hade någon sillkväll men jag jobbade.
Efter jobbet fick man en öl om man hade sålt för mer än 10 000, vilket jag hade gjort.. :)
När ölen var slut pratade jag med mina vänner som hade dragit vidare till Barbera som som har SUPERSÖNDAG, då är allt superbilligt..
FULLT MED FOLK, BÅDE VÄNNER OCH KOLLEGOR. Jag hann väl klunka i mig en öl och en äcklig Jack Daniels shot som Orlando bjöd på innan vi drog vidare till Vulkan. Helt i min egna värld hade jag ingen aning om vad jag gjorde eller inte gjorde... :/
Helt plötsligt hamnade jag hemma hos några på jobbet och stensomnade... Vad jag minns.. :)
Nu sitter man i soffan med en chips skål och en risig mage, snart dags att jobba igen.
PUSS & KRAM

En midsommarnattsdröm

Idag dansar folk runt midsommarstången, sjunger sånger, äter supergod mat och umgås med nära och kära.. Jag sitter i grannlandet och ska alldeles strax gå till trikken ( spårvagnen på norska) för att jobba!
Men jag är inte bitter! Jag har haft det underbart här, träffat hur mycket nya människor som helst. Mina arbetskollegor är underbara ( killarna i alla fall)..
Nu på morgonen hade vi ett litet morgonmöte med hur vi ska göra när Jempi flyttar och eftersom rumsfördelningen är lite konstig va vi tvungna att snackelisnacka! :)
Under vårt möte märkte vi att grabbarna över gatan hade lite party, och vi ville inte va sämre, utan vi skruvade up högsta volym och körde lite sommarklassiker... Det slutade med en cigg på gatan med grabbarna och dom vill att vi ringer ikväll när vi slutat... Vem vet..?!?!
Naej, puss & kram sålänge..

Livet som gamling

Nu har vi landat i Norge, vi jobbar och festar, äter knäckebröd och ägg... Så ser våra dagar ut. Jag har börjat skära ner på utekvällarna då jag faktiskt är här för att spara pengar.

Jag hade en paus några dagar och åkte hem för att överraska en något full brorsa som tog studenten, det slutade med att jag hamnade på ett flak, och satan vad känslan från den tiden kom tillbaka... :/

Nu har även 2 till flyttat in i våran 4a, så vi bor lite trångt, men vasjutton, hyran blir mindre! :)
Igår ´när vi satt och taggade till för utgång och de sista äntligen anlänt. När de väl kom blev stämningen som död. 3 människor i Berga hade blivit skjutna och 1 hade dött. Så spänningen är något ostämt, och det är mycket funderingar om det mesta.... :/


Naej nu ska jag och Jennie ha myskväll, medan resten ska gå ut!! :)


KYSS & KLEM


RSS 2.0