ÅÅÅH VAD JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER!

Efter en hel dag med mina närmsta vänner med en jävla massa fettomat, och allt som hör till.. Ska jag ta mig en promenad med min käre Anna Darling!
Hundvakt som hon är har hon bestämt sig för en promenix med vovven.. Till mig, men jag tänkte också röra mig lite så vi ses på mitten ungefär! :)

hörs sen sofiaa, så får du ett riktigt inlägg :)


JAG ÄLSKAR ER VÄRLDENS SKÖNASTE VÄNNER!


En fredagskväll med massa myspys!

Igår efter en lång dag i skolan, med massa resultat från tidigare prov - som jag i och för sig är nöjd med tyckte vi äntligen att det var dags att ta bilen till Ö&B! Så snäll som JalleBalle är så körde han sin prinsessa och vi som släp efter!
Planerna var att vi skulle på bio, men när vi träffade människor utanför affären tänkte vi om och kanske skulle ha en grillkväll! Så vi köpte det som gick på Ö&B för att sedan bege oss till mataffaffären och inhandla maten. Men då kom en liten grej upp, Jalle fick en samtal om att han skulle jobba...
Tänker inte säger mer, då blir Emilia säkert arg igen!!!

Så istället tänkte vi att vi kör det hos Jerpan istället! Perfekt, Jalle körde hem oss till Jessica där vi mös på altanen i det fina vädret! MYYS!
Efter ett tag kom gänget förbi och det vart ännu mysigare och en jävla massa snack! Världens Bästa Anna kom också så det var wonderful!
När klockan närmade sig 12 tänkte vi på refrängen och började knata hem till min prinsessa! Och där väntade också min bebis - Sherman!
Åhh han hade verkligen saknat sin andra mamma - han bajsade inte på mig en enda gång faktiskt!

Vi somnade väl runt 1 tiden tror jag. För vid 10 skulle vi upp och hjälpa till på städdagen, min och Annas uppgift var att måla en fasad, rätt skeptisk såg jag nog ut i början när det såg helt fläckigt ut! Men det vart riktigt bra för att vara första gången båda två målade någonsin!

Nu ska jag baka lite bröd till studenten som är om mindre än två veckor!!
SEN SKA JAG HEM TILL SOFFAN FÖR ÄNNU EN GRILLKVÄLL MED MASSA MYS!
 


Ajajajajajaj!

Skjut mig nu, för faaan!


Jag var tvungen Jerpan, den var så jävla bra!



En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det...


Nu hare hänt .. inte så mycket!

I måndags var vi ju som sagt på AIK matchen, riktigt roligt! 30 kr var ju inte så mycket att undvara heller! Så det var riktigt härligt att stå där i solen och skrika sånger.. eller mumla eftersom jag inte kan så värst många!

Igår mådde jag inte särskilt bra, hade fått tillbaka den jobbiga mensvärken plus att solen hade gjort sitt och gett mig en liten dos av solsting kan jag tänka mig.. Ingen rolig dag alls, men eftersom det var debatt i skolan kände jag inte riktigt att jag missade så mycket!
På kvällen fick jag ett samtal från en vän som inte mådde så bra.! Och eftersom jag själv varit i den sitsen kände jag att jag kunde komma med en del kloka ord! Därför pallrade jag mig till henne och vi fick en mysig pratstund, och en lång sådan som gjorde att jag sov kvar!
Idag mådde hon inte heller så bra så vi bestämde oss för att stanna hemma tillsammans!

Nu ligger jag hemma hos mig och värken börjar äntligen avta efter ett långt knaprande av alvedon/ipren!
Imorn tar jag tåget och bussen till skolan och avklarar den allra jobbigaste dagen i veckan!
Men det ska jag nog klara! :)

uppdaterar lite mer senare! ..
puusss

oh yeess sunshine!

Jag måste bara skriva för att göra serveringsnördarna lite avis! Faattar ni hur jävla underbart det är att vara ledig idag denna härliga dag?!

Snacka om att solen tar också! SOLEN KALLAR!

SES PÅ AIKMATCHEN IKVÄLL!


Najs gårkväll!

Som jag sa igår skulle vi till Gärdet för att spela fotboll och mysa med musiken. Så vi åkte in, det bästa är att Elsa åker in i skjorts och när man ser upp mot himlen ser det rätt mulet ut!
Men visst tänkte vi tanken på att vända hem, men den tanken slogs ganska snabbt bort.
Väl där på med massa filtar och härlig musik började killarna också droppa in.. SnyggMatte/ FettoMatte jaa.. Elsa vad tycker du nu dåå?! :)

Det vart en trevlig kväll och jag lyckades klura mig ur den detalj som innefattar en fotboll! När klockan var runt 23 och vi var ensamma på den stora ängen slog tanken oss att de flesta skulle jobba idag, så vi åkte hem!
Som tur var gick jag med två småkillar vägen från tåget att jag kände mig lite tryggare när det började knarra i buskarna, och jag är dundersäker på att en människa var där! Jag la verkligen bena på ryggen och sprang hem!!

Jag kunde inte riktigt somna, vilket jag märkte av när jag vaknade och det var dags att jobba igen! Skönt att dagen är över! Men jag kan inte annat att säga att jag älskar mitt jobb!

Nu vankas det snart krubb sen ska jag mysa med mamma, och det bästa! Jag kan vara uppe hur länge jag vill, för jag är ledig imorn!

Nu är middan klar, puss på hakan!

 

nu är det näära!


Lördaag!

Nej det vart ingen skiva för mig igår.. Istället en mysig hemmakväll! Välbehövd! Somnade skönt i min säng efter att ha sett Raise your voice. Men jag vaknade vid 3 av att det var alldeles för varmt, då hade jag ändå öppet fönster!
När jag sedan gick upp vid 7 så fattade jag att det var det fina vädret som var pågång! Det är helt sjukt att sommaren kommer den 15 maj! När jag gick till tåget vid 8 var det 18 grader ute!!

Sedan har jag jobbat ock slitit hela dagen fram till klockan 17. Då åkte jag hem och där väntade maten på bordet! Nu tänkte jag byta om till lite varmare kläder, packa ner filten och ett riktigt härligt humör! För nu ska vi in till Gärdet och spela fotboll och lyssna på musik! Eller inte jag, dom andra! Jag kommer somna på filten i det fina vädret! Är riktigt trött!!

Imorn är det jobb igen, men börjar inte förrän vid 11 så en liten sovmorgon blir det allt!! :)

Nu måste jag packa lite grejer för snart bär det av in mot stan!
PUSSPUSS

 
typ såhär mysigt ska vi ha det!

Onsdagen i text

Jerpan kom och hämtade mig vid lite över 22. Då la vi gasen i botten till Brottby där grabbarna stod och väntade!! Sedan åkte vi till Jerpan för att lämna bilen och lite grejer för att sedan bege oss mot tåget som skulle ta oss till tegel!
På Tegel var det full fart och jäklar vad kul jag hade, tror nog fan att alla hade det! En toppenkväll! Sedan bestämde vi att det vart lite efterfest hos Jerpan igen! Så jag, Jessica, Anna och grabbarna tog taxi hem till jessica. Så kom Jossan med yttligare några grabbar med bussen, och efter yttligare någon minut kom även Jompa! Sen satt vi uppe och utomhus och snackade till 5 på morgonen ungefär!

Dock somnade jag inte förrän klockan 7, men jag tänkte förstås att jag kunde sova ut morgonen efter.. HELT FEL! Vaknade  av att Jessica hoppade på mig, då var klockan 10!!!
Vi kom på att vi skulle vara i Husby vid 12 för att hämta Sherman! Så efter lite sökande på internet kom vi fram till att Jessica kunde köra efter en hård kväll med alkohol!

Med fullgas till Husby så hade vi snart Sherman i bilen, och världens sötaste bebis! Efter en lång matpaus och en lång läskig färd hem hamnade vi alla hos Anna, där somnade jag och Jessica ganska fort! Anna var duktig och satt uppe och pluggade!

Vi åt god mat, sov lite till, kela med Sherman och det bästa! - Jag fick mina chips och dip! Vid halv 11 tog jag tåget hem, för då var det nästa väns tur att komma hem till Anna! På tåget satt världens läskigaste 12 åriga kille som typ var påverkad av något.. Något stod i alla fall inte rätt till!

Särskilt inte när han typ väntar på mig och sluddrar något obegripligt till mig! Naej fyfan! Någon utav de läskigaste kvällarna i mitt liv!!

Ikväll är det meningen att jag ska på EmmaPemmas skiva! Men jag har en sån jävla mensvärk, som jag aldrig varit med om, kan knappt röra mig! Så jag får se hur det blir med den!
Jag har trots allt sagt att jag ska gå....

Ska nog sova lite nu så får jag se hur jag mår när jag vaknar! ..


Hemmaplan!

Jaha, nu sitter man och väntar igen, denna gång på Jerpan. Hon ska plocka upp mig sen drar vi och hämtar grabbarna från lite runt om i Sverige.. Sen drar vi till vår alldeles egna hemmaplan - TEGELBRUKET!

Jag vet inte riktigt, men innan jag var där sa jag att jag aldrig skulle sätta min fot där.. Nu vet jag inte ens hur många gånger jag har varit där.. I LOVE IT! Man träffar ALLTID människor man känner!
WONDERBART!
Och eftersom jag är en sån människa som alltid lyckas gå själv när vi är ute så gör det mig inget eftersom jag vet att efter 2 m kommer jag träffa någon jag känner..

Jag hoppas på en lyckad kväll/natt! Ska sova över hos Jerpan eftersom hon inte vågar sova själv med the boys. Sen imorn förmiddag ska Jerpan köra mig och Anna till Husby där vi ska hämta vår käre Sherman.. En turrehamster. BUT WE WILL LOVE HIM ANYWAY!

NU ÄR DET SNART DAGS ATT TEGLAAA!!! :)

Måndaag - schliiten..

Jag är helt död i kroppen, men det kanske är försåeligt efter en 40 timmars lång båtfärd! Då skulle nog inte många vara på topp!

Jag ska berätta allt senare, för nu ska jag baka en liten pizza!


Torsdagkväll och det är så jävlaa naaajs!

Oh yes, back on track! Talet - done, hinduismprovet - done, kulturkrockar G+ .. Just nu kan inte mitt liv vara lättare att leva!

Jag fikade med kära vänner efter skolan, eftersom vi inte alls hade mycket att göra! Jag är ju klar, eller okej. Imorn är sista nationella men efter det, då jäklar börjar man få tillbaka livet!

Något som är ännu toppen är att Sherman har fått sin bur.. Nu gäller det bara att leta upp honom... Vem ska vi välja?! Han kommer ha två mammor, en gudmor vad jag vet, och en jävla massa familj som kommer pyssla om vår lilla tjockis!
AAw längtar! Det bästa är nog att vi gick in i det här utan att tänka på midsommar, när båda hans mammor är bortresta, men barnvakt verkar ha skött sig väldigt bra faktiskt!

JUST NU FLYTER JAG PÅ EN RÄKMACKA!

20.52

Jaa herregud.. Nu börjar talet bli klart.. Eller klart och klart, men det går bra att prata i alla fall...
Klockan är alltså 10 i 9 och jag har ännu inte öppnat hinduism böckerna...!!!! Om 10 minuter börjar Andra Avenyn som Jessica berättade var kanon bra! - Jag kan alltså inte missa det!

Så nu sätter jag fart, 10 minuters pluggande sen Andra Avenyn sen plugg igen!
En vän berättade även att jag inte fick öva för mycket på talet för då skulle det kajka ihop sig totalt! Jag lyssnar gärna på det örat som gör att jag slipper plugga mer, därför kör jag talet en gång innan jag somnar och en gång när jag vaknar! :)

Nu är det bara 9 minuter kvar...!

Hamster på G

Snart kommer vår bebis.
Sherman Seafood Eriksson Fontin.

Buren är snart kirrad. Det ska bli världens bästa bebis, som ska ha världens bästa familj...
WIIIE!


plugg plugg plugg

Nu jäklar blir det en hel jäkla plugg dag! Eller eftermiddag då, eftersom hela dagen typ har gått!
Idag i skolan var det vår tur att hålla i idrottslektionen, vi valde vattengympa som sagt! Och jäklar vad bra det gick, och kul var det ju också! Jag skulle nog kunna tänka mig att ha något sånt pass någon dag i veckan! :)

Nu är det bara att sätta igång med svenska talet + PM som ska vara inne imorn.. Det blir något ihopslaffsat!
Sedan direkt på att plugga hinduismen... En knarkarhistoria kan man ju också kalla det, med gudar som är blå, har 7 armar och elefantsnabel som näsa!!! ..... Tycka vad man vill, men jag kunde nog hittat på något bättre!! ...


Fram med energin och plugg-godiset sen köra all in!

Vad gör jag uppeeeee?!

Åh jag kommer vara sååå död imorn! Jag måste sova nu!
Men vi väntar fortfarande på brödet, och jag försöker skriva mitt svenska tal som faktiskt går riktigt åt helvete just nu! Har skrivit ca 3 rader kanske.....

Men jag orkar faktikskt inte bry mig! Kanske bara tar någon bild och snackar om den i 5 minuter...

MÅSTE SOOOVA!

I´M SO OVER YOU!

Herman is alive!

Ja ni, mamma har fått en surdeg som vandrar mellan folk. Alltså man får en deg så delar man den på 5 sen ger man vidare den .. som ger vidare den till 5 ... osv..
Nu var det äntligen dags att baka denna surdeg. Men vi tänkte inte på att den ska jäsa en jävla lång tid.  Så nu sitter vi här och väntar på att Herman ( som degen heter ) ska jäsa klart och vi kan baka den i ugnen..!

Jag måste bara berätta en sak som min snuskoMamma just sa, när vi bakade!

När den jäste första gången, så växte den verkligen knappt någonting. Men vi tänkte att vi skulle baka ut den i alla fall. Så vi började göra bullar av den... Och då, då började den verkligen växa. Då kläcker mamma ur sig en sak som denna:

- Herman är ju som män, man måste röra vid honom så han börjar växa! ....!!!

USCH!

Neej, nu måste jag skriva mitt svenskatal! Och jag orkar verkligen inte !

PUSSINUUSS!

vattengympaaa

oh yes, vattengympan är för en gångsskull klar i tid! och jäklar vad grym den vart! Det ska bli kul att leda lektionen för våra 3 klasskamrater som kommer vara på lektionen! - vi har trots allt väldigt låg närvaro i vår klass!

Kanske ska dra allt from start, jag vonkan och soffan ska leda idrottslektion på onsdag, det är vattengympa dags! Och idag gjorde vi hela passet tillsammans, kunde inte åka från Sofia förrän vid halv 9! Så tyvärr hann jag inte med bion som var planerad ikväll. Jag som verkligen var på biohumör, och som trots allt är ledig imorn, jag kunde ju varit uppe hur länge som helst!
Naej nu ska jag faktiskt dra till sängen och sätta på en film eller så blir det till att se på tv. Får dock se vad tvn har att erbjuda!

GOODNATT - ni som ska till skolan tidigt imorn...

Sorry!

Jo det var ett tag sen man uppdaterade den här lilla grejen.. Men det har varit mycket, bl.a. mösspåtagningen! Den var världens bästa! Herregud vad kul man har det under studenttiderna!
Vi började dagen med ett jäkla prov, ingen aning om hur det gick men jag orkar verkligen inte bry mig!
Sedan började vi klottra ner våra vita overaller, riktigt bra vart det!
Efter det höll rektorn tal och det vart lite sång och så, däremot undrar jag, på hur många mösspåtagningar sjunger man Lady Gaga sånger?! Jo på ÅVA.

När det var över och vi äntligen fick sätta på oss mössorna gick vi till donken och åt en snabbis och fixade lite grejor.. Sedan bar det av till Norskogsbadet där Åva och Tibble möttes och firade! VÄRLDENS HÄRLIGASTE KÄNSLA - alltså inte fyllan utan känslan som hängde i luften. Och polisen man var så himla nervös över var inte alls några problem!
När man varit där några timmar åkte jag hem och sov ett tag, sedan var det middag hos Sofia med några tjejor och killar.!
TEGEL väntade bakom nästa dörr, och herrejävlar vad kul jag har där! Det är nog fan mitt favoritställe!
Jag och Jossan stod längst fram när Rigo sedan kom och spelade lite!
Runt halv 2 var jag alldeles för trött, då åkte jag hem! Sov en timme sedan inventering, vi åkte hemifrån vid 4! Och höll på ända fram till 12.. Lagom trött!

Skriver mer snart.. Måste ha lite paus!

pusus

RSS 2.0