Jobba jobbaa jooooobba!

Fick nyss ett samtal från Prinsen - stupfull var han, och gud vad jag skrattade! ahha
sen fick jag ett samtal från Robin som är på besök här i stockholm, han ville hitta ett mysigt ställe att ta en öl på, och jag sa att han kunde gå till kungsan eftersom han var i närheten!

Nu fick jag sms om att han hittade till Wooken, hahaha !
Imorn efter jobbet blir det en fika med honom, sen ska jag hem till Prinsen och umgås! Sen har han lovat ( även om han inte kommer ihåg det, att han ska sova med mig varje natt denna vecka fram tills vi åker till Öland, då får han stå ut med mig ännu längre!

Men först väntar onsdagen.. woooops nu höll det på att slinka några grodor från munnen! Spääännnande!

På torsdag kommer broder Felix hem från sin partyresa på Kos, och jäklar vad jag längtar nu när jag fick se några bilder som lagts upp på FB! SNART DRAR VI BRUDAR!!
JoJohannsi och Emsi ska banne med följa med! jojoooo! :)

MEN nu ska jag kojsa för imorn ska jag övningsköra till jobbet!

( körkortet börjar närma sig kanske! för mamsen blev riktigt nöjd när vi skulle övningsköra första gången tillsammans att hon föreslog att jag skulle köra hem från Arninge, vilket gick STRÅÅÅLANDE! )

Woooho .. när körkortet är i handen blir det roadtrip till Ullared! mihihi!

ÅÅH LOVE LOVE LOVE IS IN THE AIR!


Två veckor kvar

Efter att ha varit ledig i 4 dagar börjar det riktiga arbetet igen. praktiskt taget i två hela veckor! Först en natt i Varberg, mysmys! Sola och ett dopp i det kalla blå havet! Sen vart det lite fika och utgång i Borås med en gammal vän! Det va en rolig med otippad kväll!

Nu börjar jobbët sätta igång, sen en vecka på Öland med familjen plus en familj till, kanske även Prinsen följer med - hoppas!
Sedan de två efterlängtade veckorna på Kos! Yeeey!

Nu gäller det bara att ta sig igenom de här veckorna först! Men kärleken håller mig på jorden så länge, och alla vänner med, underbart att höra deras röster, även fast det mest är på telefon, men är det vad som går tar jag det gärna!


ÅH JAG ÄLSKAR MITT LIV !

Kärlek är en känsla som är underskattad

Att vara kär måste nog vara det bästa som finns! Jag är kär nu, riktigt kär! Helt överlycklig!
Prinsen heter han, i alla fall på min mobil!

Så Kos resan som alla var så oroliga för när tre galna brudar skulle åka ser just nu inte ut att bli så galen, vi har våra grabbs hemma! Som vi nog kommer slänga en och en annan tanke på!
Det kanske t.o.m. är så att tre upptagna brudar åker, det vet man inte riktigt än!

Jag vet i allafall att tre oroliga killar kommer sitta hemma och slänga en del tankar på oss... ( Det har dom i alla fall sagt) Men snäll som jag är så har jag lånat ut Anna till Prinsen.!
Känns underbart att dom kommer så jävla bra överens, så bra att vi alla vi tre sovit hos Anna några gånger!
Jag lånade ut honom en kväll under en tegelkväll till Annas fördel och min nackdel, men vad gör man inte för sina underbara vänner!

Jag älskar dig Anna..!
och snart kanske dom orden sägs till Prinsen också - who knows......!



bara framtiden kan visa det!

Ekerö, tegel, fontänen, Annas place och en tripp till Askrike camping!

Fredagen började med att jag åkte till kusinen som bor på Ekerö, hon fyllde 18 år! Så det var en mysig kväll, fick lite återblickar från min 18 årsdag när jag träffade han med stora H! Jag hade nog världens bästa 18 års dag!
Men på kvällen fick jag även träffa min söta kusin som jag bara träffat 1 gång tidigare - då va han en bebis! Nu var han 4 och hade en jävla energi! Men jag kanske inte är så gammal ändå, för fan vad jag orkade leka - och jag var den enda!

Jag fick sedan skjuts av min morbror till tegel där brudarna satt och hade mysigt på uteserveringen! Det var en mysig kväll med en jäkla mycket dans! När vi sedan bara var 4 pers kvar bestämde vi oss för ett dopp i det blå - fontänen! HÄRLIGT! Den andre var mindre blyg än den andra! Men roligt var det och vi satt där tills det började ljusna.
Då gick vi ett gäng till statiol för lite nattamat! Behövligt! Vi köpte även chips att ta med och ha under morgonen efter också! Vi lyckades även få in en liten taxi färd till Anna där vi skulle sova med några lite mindre bekanta!
Men vi hade kul, vi somnade väl runt halv 6 till Beck, sov en liten stund vaknade kanske 45 min senare och satte på "Den otroliga vandringen!". Somnade lite till, vaknade kanske efter 1 timme. Sedan var det försent då var klockan runt 9 . Det var på tok för varmt att sova 5 pers i en dubbelsäng i ett på tok för varmt rum!
När gänget sedan gått började jag och Anna känna oss bekväma igen och snacket började!! :)

När vi strosat runt ett tag bestämde vi oss för att se en till Beck ( Anna har alla Beck fram till 25) till den somnade vi gott till och vaknade inte förrän vid 3 tror jag! Och Anna skulle möta sin bror vid 4 så det blev lite bråttom. När jag pratade med mamma och hon berättade att hon var ute hos morbrorn i husvagnen och att hon skulle sova kvar bestämde även jag att jag skulle åka ut dit! Så jag fick skynda mig för att hinna med sista bussen som gick halv 6. Men jag hann och det vart lite besvärligt med bussarna men det löste jag :)

Det vart en grillkväll med grannarna och lite rundvandring på campingen.. Rikigt mysigt var det och jag längtade verkligen efter min semester! Vaknade även tidigt imorses eftersom det var så jäkla varmt så det var bad och solning på hög nivå hela dagen! Det var så härligt så jag hann läsa ut hela tidningen jag hade med mig, och eftersom jag hade så lång tid så läste jag även sånt som inte var intressant .. ( Det var alltså inte Expressen/Aftonbladet utan Hänt bild! )

Nu är jag åter på hemmaplan och ska snart göra mig ordning för sängen eftersom jag inte sovit mycket de senaste dygnen!
Jag har även betalat mina första räkningar - snart är jag vuxen på riktigt!


Ses på Hemköp de närmsta dagarna!



på tegel var det reagge kväll! därav hulahula bandet !

Riktigt behövligt - jaa man kan säga så!

Ikväll ska ingen få förstöra min natt - jag och Anna ( och Sherman) ! JAG ÄLSKAR MIN ANNA SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET!
Det är få som kan få mig på detta humör som hon!
Nu får vi se vad som händer men man vet aldrig!


love u biatch! ;)

...

säger bara att du kan ta dina jäkla skinkor och slänga dom vartfan du vill!
du kan hoppa sönder sängarna, bara jag får se på!
och snälla du, släng pennan på en sovande syster!


( försov dig till jobbet också.. )
- då är jag nöjd och kan skratta gott!

men RÖR FÖR FAN INTE APAN!




ibland...

ibland bara behöver jag fan din energi! och din rätt omogna typ i mitt liv!
för så kul som man har runt dig det kan man fan inte ha annars!

fan vad jag saknar dig ibland! - påriktigt!

Hemmabarn föralltid!

Vem skulle kunna tro att en gammal 19 åring inte vågar sova ensam?! Fyyfaaan vad läskigt det är att vara ensam i ett litet radhus under hela natten! Det blir ju inte bättre av att man fastnade framför scary movie 2, nej nu måste jag se klart, sen får jag väl lägga mig i min säng och se på någon komedi!
Jag kommer fan aldrig kunna flytta hemifrån själv, måste flytta med någon på en gång! Eller så bor jag hos mamma tills hon flyttar från mig!

NAEJ, när man är 19 behöver man inte vara så vuxen i beteendet! - tycker jag!

(logga in då så jag får prata lite! * mihihihi*)

 

just nu är mina dörrar säkrare än franz jaegerskåpen i jönssonligan!

 

 

*hjälp*


Förkyld - mitt i sommaren!

Jobbet rullar på, det va riktigt skönt att vara  ledig i 2 dagar nu. Igår hann jag träffa Sofia som kom hem från sin medelhavskryssning! Lite avis när man såg alla bilder och deras tokhärliga filmer! :)

Nu har verkligen förkylningen satt sig ihuvudet! Kanske skulle stannat hemma i onsdags, eller nej, det va en kul kväll! :) Jag och Vonkan drog oss till tegel, träffade en hel del roliga människor och även en del mindre trevliga! Men dom är det bara att ignorera!

Nu är sista dagen man är ledig på ett tag kan jag tänka mig,  så bäst att njuta som faaaan!


RSS 2.0