Schooltime

Nu sitter jag i skolan på en svenska lektion. Det är eget arbete så nu sitter jag med Vonkan och letar efter information om barnmisshandel. Någon som kan tipsa om någon bra hemsida?! FÖRUTOM BRIS och Rädda Barnen. Vi ska arbeta med detta fram till sommaren så vi har ju en tid på oss...

Idag känner jag inte att humöret är på topp. Om någon skulle fråga varför har jag inte svaret på detta...
Imorgon är det bara halvdag vilket är riktigt skönt eftersom denna dag är hur lång som helst.
Vad dagen imorn har att erbjuda vet jag dock inte, antingen grillning - lär ju inte gå själv, liten träff i Lindholmen eller hemmakväll?!
Jag funderar seriöst på att bojkotta hela skiten, har ju inte lyckats så bra de tidigare åren, varför skulle det funka denna gång?

Men nu måste jag fortsätta innan Vonkan blir alldeles för aggresiv.... Kolla bilden vi hittade - HEMSK!

                                                  

Surprise

Helgen har varit riktigt bra faktiskt! 

Vi började på fredagen med att jag och Veronica tog oss en titt på varandras kläder för att välja vad vi skulle ha på oss. När det bara var ca 10 min innan vi skulle gå hade jag bestämt mig. Då hade jag inte hunnit sminka mig än så det gjordes på tåget dit. På tåget mötte vi upp gänget vi skulle åka med, och snart skulle vi möta ännu fler. Vi kom till Åkersberga och började leta efter vart busshållplatsen låg och bussen rullade precis in när vi hittat den. Tyävärr hamnade vi ändå på fel håll. Så istället för en 4 min resa var det säkert 34 min lång bussresa.....
Snart var vi framme och vi hade superduper kul! Jag och Tovis tog oss en varsin shot, vi sjöng för Annie och hör och häpna Elsa kan göra rökringar! :)
Runt halv 2 började vi tänka på refrängen och vi tog oss en promenad mot Åkersberga Centrum, och som hjälp med att komma någon vart hade jag min långe man som inte var så väldans mycket nyktrare själv... Vi kom till Danderydssjukhus där vi fick vänta på bussen ett bra tag. Bussresan från Danderyd kommer jag nog inte riktigt ihåg nu när jag tänker efter, men när vi var framme skulle jag träffa en man som skulle med hem. Men mannen svarar inte så jag Elsa & Veronica börjar vår promenad med våra skadade fötter och vi ser hur solen går upp och fåglarna är redan vakna.
Halv 5 är jag hemma i min säng. Och när jag vaknar på morgonen har jag några missade samtal, han hade vankat runt i Vallentuna och tillslut åkt hem ....

Lördagen vaknar jag av ett sms. Jag måste snabbt upp och göra mig i ordning. Jag ska åka med 13.07 tåget för att inhandla Annies present. DET ÄR JU ANNIES FÖDELSEDAG! Vi gör några inköp och sedan åker vi med tåget till Vallentuna för en promenad till Annie som i vanliga fall tagit runt 45 min men som tur var åker Sverre förbi så vi får faktiskt skjuts. Annie visste självklart inte om detta och hon var inte hemma när vi kom fram.. Massa släkter och vänner till Annie kommer för att vänta på att Annie ska anlända. När Annie är påväg hem springer alla upp på hennes rum för att gömma oss. Hon kommer upp med en bindel för ögonen och vi står tysta inne på rummet  tills vi skriker: GRATTIS!
Vi äter och dricker gott. Och runt halv 9 så tycker jag och Cirre att det är dags för nästa äventyr att uppleva. Turen är med oss för Markus och Björn var där för att fira Annie. Markus har sin SMART bil för två med sig. Jag och Cirre flirtar in oss och snart sitter vi i "bakluckan" påväg till Löttinge hem till Markus där vi dricker Asti och ser på Superhero Movie. Fram till Annie ringer och Markus kör oss till busshållplatsen för att ta bussen in till stan. Vi åker till vårat ställe: Huset i Gamla Stan. Jag var inte sådär jätte taggad, efter en rejäl smäll och äckliga människor och massa killar i vita skjortor med mörka ränder mådde jag inte sådär jätte bra. Jag fick en rejäl återblick och blev lite ledsen. Men ändå hade jag riktigt kul, jag minns första gången jag var där, träffade en underbar människa, och Annie hade verkligen jätte kul. Tyvärr stötte jag på VÄRLDENS MEST SNUSKIGA MÄNNISKA, så vad sa vi Annie? Den första kunde vi spola?! Den andra var väl helt okej?! :) Hade gärna bytt bort!
Sedan åkte vi hem lungt och stilsamt, somnade skönt i bussen. Och promenaden hem gjorde ont i hela kroppen! 

Jag vaknade upp med  vad jag trodde var en stor jävla finne mitt i pannan, tills jag kollade mig i spegeln och det syntes ingenting. Då kände jag lite till och insåg att det var den jäkla bulan från smällen! Jag går upp och lägger mig ute för att sola, helt slut i kroppen. Efter ett tag klarar jag inte mer utan går och lägger mig i sängen där jag slocknar på en gång. Vid 4 väcker mamma mig och säger att hon och Felix åker. Jag tar tåget 16.07 mot Tibble. Det är ju faktiskt Mormors födelsedag idag. Så vi åker dit för att äta en superduper god Smörgåstårta! Jag äter som aldrig förr och Sommar09 blir ingen smal sommar har jag nyss insett!
Nu ligger jag hemma och ska snart lägga mig! Det är faktiskt praktik imorgon och jag är inte taggad för 5 öre!
God natt folket!


Ledsen

Nu gjorde jag det jag lovade att inte göra. Men om ni såg min vecka skulle ni garanterat förstå!
Jag har jobbat kväll på praktiken - kommit hem runt 00.00 både måndag och tisdag och efter en slitsam dag är det första man vill göra att kojsa.
Onsdagen spenderade jag hela eftermiddagen till att plugga matteprov, inte särskilt kul.
Idag har jag för en gångs skull äntligen fått ta det lugnt. Lite dålig är jag med tanke på att jag ska ha ett förhör imorgon på typ massa gubbar och skit från typ 1200 talet. Och det är inte min stora styrka, jag har inte pluggat ett skit iaf.

Istället ser jag fram emot helgen, den är verkligen fullspäckad med planer, just nu håller jag det för mig själv just nu. Men på söndag kommer det en liten upplevelse rapport. (Vilket fick mig att tänka på att Johan väntar på att jag ska höra av mig! )
Jessica & Cirre vi kommer i alla fall röja världen!
Imorgon vankas det lokal fest i Åkersberga då vår klasskompis fyller 18 så vi kommer åka dit några tjejer från min lilla kompiskrets.

På lördag står det fortfarande massa frågetecken framför.!
På söndag ska jag till kära mormor och fira henne! Hon har alltid så gott att bjuda på! Perfekt att äta dagen efter!

Jag vet inte riktigt hur du känner, men om du vill prata så gör jag gärna det! Det finns bara så himla många frågetecken på det du skriver, jag undrar så mycket som jag gärna skulle vilja veta - som varför du inte mår till 100% bra.
Beskrivningen kan passa in på 2, vilket det självklart gör. Ni två förstår säkert vilka jag menar .. Hoppas jag i alla fall!
Vill att alla ska vara så glada som vi brukar vara! Men snart är sommaren här och då kommer allt bli bra, eller?

PEACE AND LOVE I ALLA FALL!

Skönt med sovmorgon

Idag fick jag äntligen sova ut, börjar inte förrän 15.00 men det är ju kanske inte det bästa eftersom jag slutar 22.00. Jag ska alltså jobba kväll idag på praktiken. Något jag aldrig gjort. Kommer säkert vara helt slut på onsdag när jag ska skriva mitt första prov på veckan och inte nog med det. Nästa prov kommer dagen efter, inte heller särskilt kul eftersom jag inte fattar ett skit på matteprovet. Och dom har självklart satt provet på min enda sovmorgon. Så när denna vecka är slut, då kommer jag njuta som bara den! Gud så härligt.

Anna ringde nyss också, vi ska ta min födelsedagspresent en annan gång istället. På lördag ska jag istället umgås med min vän. På fredag är det party och på söndag sova. Helgen är redan fullspäckad med andra ord. 

Nu måste jag vässa mina små hjärnknölar och lära mig lite av regeringen och riksdagen så jag kanske kan klara provet !

Måste även höra av mig till kära Johan som jag glömt göra på hela denna tid! Förlåt.


Söndagskväll

Ja, då är en lång jobbhelg slut, gud så skönt. Kommer klirra finfint i plånkan nästa helg. Hoppas den blir riktigt bra!
Fick just reda på en sak som gjorde att helgen nådde botten... Fast jag egentligen inte förstår varför.. Kan någon svara ? Varför ?
Jag vill verkligen inte sjunka till botten igen. Gå vidare kvinna för i helvete!

Nästa helg då jävlar! Jag och Jessica ska fan ha med oss 3 killar hem den här gången! Vart vi kommer vara vettefan. Står inför ett problem. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Kommer känna mig så grymt dum om jag går.  Kan tänka mig hur dåligt jag skulle må om jag var i den personens sits. Går hellre ut och träffar människor jag aldrig träffat än att vara med de jag redan vet hur dom är och kanske inte är sådär jätte impad av.

Och en tanke har faktiskt slagit mig: i födelsedags present i år fick jag två lite extra, speciella saker.
Min rosa digitalkamera
och en kontakt.

Digitalkameran är snodd
Och kontakten har jag tappat!
Hur fan lyckas man?

Jo det är faktiskt ganska lätt : döp ditt barn till Emilia Maria Elisabet Eriksson!

Lördag morgon!

Inatt har jag sovit aplänge, har inte sovit så mycket på jag vet inte hur länge. Jag somnade i soffan när jag kom hem igår runt typ halv 7. Sedan vaknade jag av att mamma ringde vid halv 9, jag låg och kollade lite på tv. Runt 11 gick jag och kollade på tv i mitt rum och jag somnade nog efter 10 min. Och jag vaknade inte förrän halv 10 så nu har jag nog tagit igen mig lite på min sömnbrist!

Idag blir det arbete hela dagen. Det är skönt att jag inte är sådär jätte trött som jag brukar. Så det blir nog en bra dag idag.
Måste kila till tåget nu!

Vi hörs lite senare!

Varför kan jag inte det då?

Alltså egentligen, egentligen har jag aldrig förstått mig på mig själv. Låter det konstigt eller? Jag har ingen aning om hur jag kan må som jag mår när jag är i den här situationen.

Jag känner mig inte minsta glad... 
Ändå har jag ju mina vänner, vänner som faktiskt aldrig sviker, det vet jag ju. Men varför mär jag inte lycklig för då?
Jag känner typ att jag kan börja gråta för minsta lilla nu.
Jag vill vara glad. Jag vill skratta och verkligen mena det. Jag vill kunna le och det ska stråla om mig.
Men går det? Nej verkligen inte!
Varför? Ingen aning!

Lycklig borde jag ju också vara eftersom jag ska gå på Peace and Love i sommar med mina solstrålar - Cirre och Jessica. Jag blir faktiskt riktigt glad när vi pratar om det, och jag kan verkligen se hur kul vi kommer ha att bo i ett tält ( som vi säkert inte ens kommer kunna bygga upp), äta massa skit mat, gå på toa på bajjamajor, inte duscha på 3 dagar, prata med så mycket sjuka människor. Som jag ser det är konserterna bara en bonus.
Jag har tänkt lite också, var det så att du sa att du skulle åka dit? Tänk om du ska det och vi träffas - igen. Då skulle jag nog finna min lycka igen!  Hoppas jag i allafall!

Snabbgenomgång!

Vi kör en snabbis på vad som hänt den senaste tiden! 



Söndag: Jag gjorde något jag absolut behövde: tog det lugnt exakt HELA dagen! Riktigt skönt, helt underbart! Njöt som bara den!

Måndag: Jobbade hela dagen, men jag hade roligt. Har sånna riktigt roliga arbetskamrater! Men rätt segt. Kan berätta att jag somnade skönt i min säng!

Tisdag: Praktik igen, var riktigt trött på morgonen och visste inte riktigt hur jag skulle orka med dagen, Men det gjorde jag, Jag har ju faktiskt en del roliga lärare som är så snälla. Efter att vi slutat blev jag medbjuden på en liten promenad, så jag gick med grabbarna en bit och pratade, lite kul! På kvällen gjorde jag nog inget särskilt, förutom att se på mitt favorit program: Andra avenyn!

Onsdag: Efter skolan gick jag lite i centrum sen fick jag hjälp med att plugga matte inför provet jag skulle ha. Klarade det bra själv faktiskt.

Torsdag: Skolan var helt okej, de flesta va glada. Efter skolan åkte jag med mina trevliga solstrålar: Cirre & Snoreskog. Det vaknades AIK match, vi åkte till Solna och åt Donken. Sedan satte vi oss på en pizzeria och gjorde det man måste göra innan en match - drack öl. Manligt jag vet men det är ett måste. Sedan var matchen igång. Jag som hade gjort mig så söt inför Jessicas "snygga" kompis som hon hade. Och nej det var kanske inte det han var. Men vi pratade istället med några andra "puddingar" kul vare iaf. Lite ledsen för blickarna.. är man taggad så är man! Åkte sedan hem med Cirres underbart söta mormor och morfar till Danderyd där jag och Jessica tog bussen hem. Trevlig kväll!

Fredag: Började med ett helvete - matteprov. Gick som vanligt åt helvete. Får jag ett IG på det här hoppar jag av och kör Fältbiologi i sommar. Sedan var det Volleyboll turnering. Snacka om det var kul, alla var ju så sjukt taggade på att vinna. Mitt lag slutade iaf på en 3:dje plats, mest tack vare en person.. Personen i fråga är kanske inte världsmästare på volleyboll en en sjuhelsike stjärna på att låta: WOHOO, OOOHOOO JIIIHOOO! Men kul vare iaf.
Sedan om någon märkte det fick jag faktiskt till det i soffan med någon som nekat ett tag.. Men jag lyckades iaf! Hahah.
Nu är jag hemma och ska inte göra något speciellt ikväll. Vonkan snackar om någon fest i Erikslund men som den arbetande kvinna jag är ser jag hellre fram emot en ensam kväll hemma. Hade varit mysigt med sällskap från Mariestad, skulle sett på någon mysig film och blandat oboy.

Synd bara att jag och Annie har lovat varandra en sak, och jag och Jessica har en tävling om en annan. Allt kommer självklart ske på Peace And Love i sommar. Så ska du dit.. Hör av dig! Jag ska ro hem den här tävlingen Jessica! 


Nu orkar jag fan inte med dom här snabbgenomgångarna... Vi tar ett ryck och skriver lite varje dag istället!


Påskafton med Cirre

Gårdagen började med att jag arbetade hela dagen. Det var riktigt långtråkigt eftersom alla andra låg och pressade i det fina vädret. Så jag sprang lite överallt och gjorde typ.... Ingenting. Så det var en skön känsla att gå därifrån. Jag hann åka hem och hoppa in i duschen när jag insåg att jag inte skulle hinna med 37 tåget för att möta Cirre.

Så någon minut försent meddelade jag henne detta för hon hade precis satt sig på bussen, vilket resulterade i att hon fick vänta på mig i roslagsnäsby i 45 min. Sedan satt vi båda två taggade på roslagsbanan. Detta skrämde mig lite eftersom denna gång hade vi ingen som kunde ta hand om oss, som det annars alltid brukar finnas! Nu hade vi bara oss själva att bry oss om! Men men, Cirre fick för sig att vi skulle till Viper room på Fridhemsplan... Men när vi stod utanför i kön och såg vilken typ av människor så vände vi på klacken och drog vårt säkra kort - igen. Huset. När vi kom dit var det inga människor där, vi beställde en cider var och satte oss i sofforna. Det tog inte lång tid innan två grabbar kom för att be Cirre att ta foto på dom. Dom slog sig ner och vi började prata... Då insåg vi att vi gick i grannskolorna. Sedan hade vi den ena hängande efter oss under kvällen....

Jag träffade också världens grymmaste grabb! Aron! Han ska ha en så jäkla stor eloge för hans styrka. Jag önskar jag också kunde vara så stark som den människan! Grym gosse!

VI ÄGDE DANSGOLVET!
Sedan kom det fram en kille och berömde oss för våran dans. Han sa att det var som att se på några små barn gå in i en godisaffär.. Tydligen var det en komplimang, så vi ska ju bara tacka och buga!
Vi försökte också få igång en grabb att dansa, och snart stod han på scenen och gjorde sina moves!
Kvällen flöt på och vi var riktigt grymma! Tills en liten tabbe... Min mobil åkte i golvet och skärmen slutade att fungera. Helt deppad gick vi till tunnelbanan där nästa skumma människa väntade. En ryss som bodde i Danmark men var på resande fot i Sverige & han pratade engelska. 
Han var en snubbe i ca 25 års åldern och det första han säger är:
I love you, marry me! 
Vi får för sig att vi ska spela spanjorer, vilket vi också gör.. Så snart sitter vi där och försöker att inte förstå ett skit av vad han säger.. Repliken vi använder oss av  är självklart: No comprendo .
Det kommer några killar, och jag känner mig osäker av att sitta bredvid honom, jag trycker ner mig bredvid gossarna och känner mig lite tryggare... Tills dess att Cirre hoppar till och sätter sig vid mig.. Han tog mig på rumpan!
Efter att Cirre blivit grabbad om bakdelen rullar tunnelbanan in och vi sätter oss i lugn och ro. Jag hade sällskap hela bussresan hem, tills jag skulle gå hem alldeles själv, klarade mig utan minsta farlighet och slumrade snart till i min super sköna säng!

Långfredagen

Idag kom dagen! Det är inte min bästa dag på året! Idag är det precis 1 år sedan något förfärligt hände!
Idag för precis ett år sedan, skulle jag åka med min familj och expojkvän på en liten skidsemester. Ca 30 min innan vi skulle åka, ringde det i telefonen.
Farfar hade fått en hjärtinfarkt.
Det var bara att packa om bilen och trycka in, alltför många människor i en liten bil och köra de 52 mil det är till Borås. Då var han död och en del av släkten satt hos farmor.
Det var den jobbigaste dagen i mitt liv!
Första gången jag förlorade någon i min närhet, eftersom jag har kvar min morfar,mormor & farmor. Men farfar, han var helt klart världens bästa farfar!

Som Thilda sa på din begravning. Det var inte en gång du snickrade ihop en kaninbur, gick och plockade mat åt dem, det var inte heller en gång som du jagade dom när de väl hade rymt!
Du var världens snällaste och ville aldrig vara i vägen för någon annan. Du skulle kunna råna en bank om jag så bad dig om det!

Lars Eriksson du var världens bästa farfar!

Påskärringar ska flyga till blåkulla - sluta tigg godis!

Hela dagen har varit en riktig sunk dag, vilket ruskigt väder... Tur då att jag skulle åka och göra lite nytta i affären och tjäna lite pengar. Det var faktiskt ovanligt roligt, jag har ju sånna underbara arbetskollegor! Nu har jag även snackat lite med min " låtsas, låtsas hemliga syster" om man får säga så....

Efteråt satt jag i bilen med mamsen och brorsan, då satte jag på radion..... OJ vilket jäkla humör jag blev på, riktigt taggad. Knappade in sms och skickade till mina myndiga vänner att det vankas utgång på lördag. Efter att fått svar vare bara jag och Cirre.. Men vad ska man säga?! Det är ju du och jag, det är alltid vi som är taggade och kanske ibland lite väl övertaggade! Men då kan det bara bli en lyckad kväll !!

Fick sedan en riktig överraskning! Fick sms från någon grabb vi träffade på krogen för någon vecka sen! Juden! Han hade tydligen fest, och han bjöd mig ! Trevligt. Men det var på söndag och jag kan inte då. Plus att han bor åt helvete. Så vi får nog skippa den och ha en sista hemmakväll med mina syskon, dom lär ju åka hem på måndag! Men eftersom dom aldrig är hemma blire väl en mamma och dotterkväll kanske!

Hoppas kan man ju alltid göra!

Om du ska ut på lördag, du får gärna höra av dig så kanske vi kan "stöta" på varandra! Eller så kanske du vill ses någon stund under denna tid du är här ?!


Skärtorsdagen

Hur gick gårdagen igår? Joo, vi kom iaf fram till att vi måste sett små ut.. Jag träffade Tove i pausen och hon var helt förtvivlad för hon kände sig så liten. Det kan jag säga att jag också gjorde, och det va inte LIIIITEEE pinsamt att gå runt och köpa alkohol och cigg utan legg.. Särskilt inte på de stora affärna som Coop & Ica...
Kvällen avslutades förstås på det mest förnedrande sätt: Att köpa på tegel utan legg!

Dagen idag skulle sett ut att jag skulle följt med mamma och handlat det sista till middagen imorn, vi ska ha. Men så blev det inte, ska nog städa mitt rum . Kläderna som ligger på golvet skulle behöva tvättas så jag kan använda dom! Jag gör nog ett ryck om ett tag.

Magens status idag är rätt lugn faktiskt! Gör ont när jag sitter och ligger i vissa ställningar bara men annars äre COOOL LUGNT! Det värsta är när man ska tvätta: jag är nära att svimma varje gång! Men ska man vara fin får man lida pin!

Idag hade ju varit dagen med det stora D:t... Men det blev det verkligen inte ! En ren skitdag vaknar man upp till. Men jag får väl grattulera min Syssling Hampus som väckte mig med ett sms om att han klarade det och har körkort nu! Grattis Hampe! Nu har han lovat att det bilsemester i sommar!

Nu måste jag ta mig i kragen och köra ett städryck, det är ju ändå städväder! 



Drogförebyggare!

Är det, det jag ska kalla mig? Drogförebyggare?
Minst hälften jag känner skulle nog inte hålla med, men det är det jag ska arbeta med som idag! Jag och några trevliga människor ska gå runt i affärer och försöka köpa ciggaretter, & 3,5 or utan att visa legg. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra eller säga, men det ger sig väl... Antar jag !
Jag har inte den blekaste när jag slutar.

Men jag lovade Soffipropp att jag skulle höra av mig när jag var klar. Vet inte riktigt vad hon tänker eftersom hon ev. skulle på party med sin pojke!
Tänk om man också hade en pojke!

Imorgon ska jag arbeta, men inte sådär jätte länge, bara från 5-8. Det är ju lite lagom. På dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns som jag inte gjort något alls detta lov - förutom att jobba! Jag började lovet med att jobba: Fredag,Lördag,Söndag & Måndag.
Gårdagen.. Ja jag vet inte riktigt om ni vill veta vad den gick ut på. Jag tog iaf 11:37 tåget från Ormsta, för att byta i RoslagsNäsby mot Åkersberga. I Täby C möttes jag upp av Vonkan,Emma & Världens sötaste unge !
Vi tar tåget mot Åkersberga för att experimentera lite med våra kroppar. Men det visar sig att stället inte hade några kanyler så det gick inge vidare. Istället tar vi tåget tillbaka, för att hoppa av i Mörby & springa till 509.an mot Solna.
Jag och Vonkan sitter som på spikar så fort vi åker förbi en busstation. Tills slut visar den: Strå ... någonting. Dags att hoppa av. Inne på detta ställe har de inte tid förrän om 1½ tim. Så vi sätter oss på grillen och mumsar mat - sista fasta maten för Vonkan på ett tag!
Ungefär 1 tim &15 min senare traskar vi tillbaka... Vonkan börjar.. Hon kommer ut med en blå tunga & en piercing i!!! MODIGT!
Jaha då vare min tur...
 - Han markerar 
- Ber mig lägga mig ner.
- Jag får syn på nålen..
- ALDRIG ATT DEN SKA GÅ IGENOM MIN NAVEL!
- Jag får ett panikanfall!
- Dom lugnar mig
- Det svider till
- Alla ler
- JAG ÄR KLAR!
- Naveln gör ont som fan!

Efter satt vi som två handikappade på bussen, den ena ville inte prata, den andra inte skratta!  Vi går lugnt hem för att visa upp oss för familjerna!
Efter åker jag hem till en vän för att prata & äta middag. Hinner precis med sista bussen hem, där min kära bor sitter också. Skönt, då slipper jag gå ensam på den läskiga stigen!
Ser självklart på sista Andra avenyn avsnittet & sover som en stock.
Tills jag blir smsbombaderad sådär runt 9! 



Nu ska jag åka och drogförebygga Sverige!

A new start!

Som ni kanske märkte tog jag bort allt igår! Jag vill starta om från början och ska göra allt lite bättre än förut. Och inte bara vara deppig, vem fan vill läsa det egentligen? Alla är väl olykligt kära någon gång, varför skulle någon vilja läsa om min olyckliga kärlek ?! Nej precis, därför tar jag mig i kragen och rycker upp mig och skiter i allt, jag kör mitt egna race!


 Du vill ju ändå inte prata med mig!

Nu tar jag NYA och starkare tag!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0