Den 13 juli

Nu fick jag en liten paus i det hårda arbetet! Egentligen ska jag ju inte klaga att jag trots allt har jobb. Men ibland blir det för mycket vilket jag nu märker att min kropp märker av.
Men men. Det gäller att inte tänka fööör mycket!
Nu börjar trots allt semestern närma sig! Den kommer på lördag 19.30

Då går bussen 22.45 till min pappa! Det ska bli så himla underbart att träffa min lilla pappagris!  Det var ett riktigt bra tag sen jag träffade honom. Och förhoppningsvis får vi ha husvagnen kanske en liten dag iaf. Vill så gärna vara i Varberg innan jag drar till Turkeyland! Jag vill gärna träffa min gamle vän Robin också, och Linda förstås! Roliga vänner!
Jag ska sitta uppe sent utanför husvagnen och senare när det börjar bli kyligt flyttar man in till yttertältet med alla gäster och fortsätter snacket och myspratet. UNDERBART! Skulle inte byta ut ett sådant tillfälle mot någonting alls!

Nu börjar helvetet bryta loss också kan jag meddela. Nu blir det bara skymtar av varandra.
Jag kan meddela att nattens drömmar faktiskt kan slå in, jag väntar bara efter att nattens dröm ska göra det... Något jag inte längtar efter....


Nu börjar snart Beck igen!


Jaa...

Dagarna bara går och går och all tid går till arbetet. T.o.m. de dagar jag ska vara ledig frågar de om jag kan hoppa in. Men det kommer ju visa sig på kontot om någon vecka.

Snart drar jag och Annie, Annies lillasyster och hennes vän till Turkiet- Alanya. Det kommer bli riktigt bra! Jag längtar efter att sola och bada och slippa tänka på allt annat.
Har en del att tänka på just nu.

Förhoppningsvis hinner jag åka en sväng till pappa innan Alanya resan. Och mysa lite i Varberg, den mysigaste platsen i världen.. eller i  alla fall under sommaren. Så har en gammal vän lovat mig att vi ska sätta oss på Solviken och dricka en öl och lyssna till bandet som spelar!

Snart kommer helvetet bryta lös också, just nu är det som det ska men snart kommer det in fler saker i bilden och då blir allt som det aldrig varit... Men huvudsaken är att det klaras av. Och det vet jag inte riktigt om jag kan, men det blir till att lösa när problemet inträffar.

Jag saknar mina vänner nu, man hinner ju aldrig träffas när man jobbar till kvällen och sen ska upp dagen efter för att jobba igen.

 
Jag saknar dig, också.

Oboy!

Oj vad jag är dålig på att uppdatera.. Men det händer rätt mycket just nu att jag inte hinner ta mig tid för att vara poetisk.
Jag får ta det en annan dag när jag orkar sätta mig ner och summera allt. Särskilt hur det var på P&L . Jag kom därifrån gift. Nu tror jag att jag är skild eftersom jag har hittat tillbaka till min prins.

Så nu ska jag till Vallentuna och möta min prins och fixa något gott att äta! Får se vad det slutar med!




Jag är lycklig, jag är lycklig hela måndag,tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag.. JAG ÄR SÅ LYCKLIG!


RSS 2.0