DONE!

Åh vad skönt, snart är denna vecka klar och jag ska som vanligt - när det är fint vädet - arbeta hela helgen. Jag förstår inte hur jag lyckas. Jag lovar att  det kommer regna hela min semester också samtidigt som det kommer vara strålande sol varje dag jag sitter bakom den där förbaskade kassa apparaten....

Nu är jag i alla fall nästan klar med den här jäkla samhällskunskapsgrejen. Imrogon ska det vara inne, men Vonkan ska fan hjälpa mig lite med de där jäkla källorna. Det är inte lätt när man ska skriva lika fint som de människor som går på U.S.A. finaste skola Harvard. Vi ska alltså skriva våra källor enligt Harvardmetoden... Helt stört.
Men nu är arbetet snart klart ändå, och då släppte lite till ifrån dessa snart nerpressade axlar.
Skönt!

Matlagningsprogrammet som vi visade idag på engelskan var väl sådär.. Ingen annan förutom vi som skrattade, men det spelar väl ingen större roll. Huvudsaken var att vi vågade i allafall prata inför klassen och förtjänar därför lite bättre betyg!

Nu ska jag gå och sova med min apa!
God natt!




SLUTA RINGA!


Vafan

 


JAG VILL SÅ GÄRNA! 


What a day

Den här dagen har det hänt mycket, men ändå inget.
Idag fick jag en känsla jag inte känt på ett tag.
Jag saknar något i mitt liv!
Jag saknar närhet.
Jag saknar den där känslan.
Jag saknar tryggheten. 
Jag saknar det! 


Mitt första matlagningsprogram färdigt!

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag! Jag har varit på rätt bra humör ändå tror jag!
Näst sista drama lektionen färdig, jag klarade nationellaprovet! YES!

Idag var även dagen då vi gjorde engelska läxan - att spela in ett matlagningsprogram på engelska.
Oj oj oj vad jag skrattade när vi såg på det efteråt. Så mycket fel ord och jaa.. Jag vet inte vad man ska säga helt enkelt. Man måste helt enkelt se det!
Det ska vi visa upp på engelskan imorgon. 




Så nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon och skratta lite till ! Och förstås, avnjuta våra underbart goda muffinsar!



Oj vad jag tänker på dig!

Sugen sugen!

Nu är jag sugen på så himla mycket saker just nu!

1. Peace and love i sommar! Kommer bli så jäkla jäkla roooooooooligt! Jessica, kommer äga dig! :D
2. Ev. Utomlands v31 till Aiya Napa!
3. Tjäna massa massa pengar!


Sedan började jag och mamma att prata om bartenderutbildning nästa sommar. Har kollat på en del platser just nu och det verkar så grymt roligt! Bara jag åker med roligt folk kommer det bli den bästa upplevelsen i hela mitt liv!!

Jag började även prata med en när och kär gammal vän om barn. Och herrejävlar vad jag blev sugen på att skaffa ett sånt där skrikande liten grej som mkan måste byta blöja på och allt vad annat det medföljer som t.ex. mysstunder, mysiga promenader, ett seriöst liv, och massa massa kärlek! Gud vad jag vill ha min Hugo & Kiara




Inatt ska jag drömma om ett barn med dig.. Dom ska vara alledeles perfekta!


En sak avklarad!

Yes! APU tjosan är äntligen klar, eller nästan. Har inte boken hemma så kan inte göra de två frågorna man ska göra. Men det får jag väl se till att göra någon gång under dagen imorgon.
Då var i alla fall en sak klar på check listan då äre bara några få saker kvar.....

Idag har jag känt mig tom och ensam, som att jag behöver någon i mitt liv som kan ta hand om mig  och hålla om mig och säga att jag är bra! Det känns som att jag behöver någon sådan människa i mitt liv just nu...
Helst skulle jag ju önska att det var du.. Men varför gör jag det? Eller är det bara en bild jag har att jag önskar det fast jag egentligen har någon annan i bakhuvudet? Det skulle jag också behöva veta innan jag går in på för djupt vatten och gör bort mig totalt...
Eller så får jag ta till min egen familj, den börjar ju växa tillbaka nu eftersom min lillasyster kommer flytta hem till mamma igen nu efter sommaren. Får se hur det här kommer sluta, jag funderar så mycket på det nu förtiden. Vill inte att det ska vara halvdant, kör på för fullt om du ska köra överhuvudtaget!



Jag vill i alla fall testa!

Jag är vuxen - nästan

Jag är så glad att den här skoldagen är över! Det är en sån skön känsla jag har nu när jag vet att nationella provet i matte B är avklarat! Vilket också betyder att snart är Matte B lektionerna slut! Att jag aldrig mer kommer behöva tvingas till att läsa matte! YES!
Fast det är klart att jag någon gång kommer få reda på hur det gick, och det vet jag inte riktigt om jag vill!

Efter gick jag och några fler mattemänniskor och åt en välförtjänt lunch! Turen hade jag med mig eftersom jag slapp dagens praktik! Medan de andra töserna fick lov att åka åt motsatt håll för att stå och laga mat inpå småtimmarna!

Idag gjorde jag också det jag aldrig gjort förut. Jag utförde ett bankärende helt själv, utan mamma! Det måste ju bara betyda en sak! - Jag har blivit vuxen!

Snart måste jag dock sätta igång med mitt arbete som ska vara inlämnat imorgon....... Oooups!


Måste bara säga att natten visade många många överraskningar! - Bra överraskningar ( om de stämmer förstås ) ....



Jag finns faktiskt

Just nu har en väldigt nära vän det riktigt, riktigt jobbigt! Och tyvärr kan ingen, verkligen ingen göra något. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att göra det lite lättare, förutom att bara finnas till!

Förhoppningsvis vet du att jag finns här! Jag ber om ursäkt för hur det blev där ett tag, men nu är jag din HELA tiden!
Min telefon är på dygnet runt och jag svarar endast för dina samtal! Så ring när sjutton du vill. Så väntar vi på att Han Där Uppe ska göra sitt! 
Er familj är så underbart bra, trots alla jäkla motgångar ni har så lyckas ni krossa dem! Grymt!


Jag finns för dig Anna!
GUD gör det du ska nu!


Jaa, jag behöver många svar på massor av svåra frågor!

Kan hjärnan ha kortslutning?
'Eftersom jag helt glömde att ta med mig matteboken hem när jag vet att jag har nationellaprov imorgon!
Och det som är grejen, jag lyfter ju inte ens ett finger för att hämnta det där jäkla häftet, utan jag ligger hellre här och kollar runt lite!

Hur tänker jag egentligen? Jag vet inte riktigt vad jag vill eller kan.  Jag säger som Cicci säger:
Nej fööör faan! & Ehm, jag vet inte! Om någon skulle fråga hur det stod till!

Men en sak kan jag skatta mig lycklig till: Idag var min sista dag på praktiken! Så himla otroligt skönt! Det avslutades med att vår kära slaktare Louis hällde 5 l vatten över mig!  Tack!!
Dom tycker jag ska komma förbi och hälsa på någon gång ibland, men det kan dom ju fetglömmaaa!


Nu tänkte jag försöka studera lite pq form och sånt där ! Som kommer gå rent åt h - vete!


I don´t know what to do!!


.

I WISH IT WAS JUST LIKE BEFORE



Fredaag

Idag är det fredag, skönt! Och ikväll kommer min kära kusin hit, kul!

Så dagen idag hade jag tänkt att städa mitt rum, vilket verkligen behövs. Bara brorsan och hans kompis åker härifrån så kommer det blir bättre! Sedan vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda!

Egentligen var det ju party i Rimbo eftersom Jessica blev ett år  äldre i onsdags. Men sen hände det en grej igår kväll och nu tror jag att jag stannar hemma. Det är ju din kompis så liksom.....
Kvällen blir nog med min kusin och mamma! Och en riktig myskväll!



Haaa det greeaat!

Dagen idag!

Idag har jag kanske inte varit på bästa humör, jag vet inte riktigt varför. Kanske för att andra inte var på bästa humör, kanske för att ** **** ** ***, kanske för allt som hände igår. Jag vet inte var problemet idag var. Men mot slutet blev det bättre.
Självklart slutade det på bästa möjliga vis, min favorit kusin ringde och hon hade ett väldigt trevligt meddelande. Hon kommer hit i helgen!
Gud vad roligt, det är inte ofta hon har värit här, men nu är det äntligen min tur att vara på hemmaplan. Hon bor i Borås med resten av släkten.
Jag fick ganska snabbt en liten klump i magen... Helgen är ju så himla fullspäckad med planer så jag visste inte hur jag skulle hinna med henne också. Men jag tror jag lyckades lösa problemet ganska snabbt ändå.

Idag är det Jessicas födelsedag och självklart blir det lite överraskning... Hon ska till tegel och äta med sin familj, och då ska vi dyka upp och ha henne kvar där under kvällen - förhoppningsvis! Det blir spännande hur detta slutar!

ÅÅÅH jag vet inte vad jag ska göra?!

Godnatt!

Nu säger jag godnatt! Jag känner min väldigt ledsen, men ändå så otroligt glad!
Du har gjort mig på så otroligt dåligt humör idag, så det finns inte! Men nej, du ska fan inte få sabba mitt liv för det!

Anledningen till att jag är så glad är för att imorgon ska jag nog till skolan och träffa min allra bästa vänner. Samtidigt hörde min kära vän Martin av sig ( nej det är inte den som alla tror ! ). Man blir glad när människor man inte räknat med hör av sig och frågar hur det är. Och det som är grejen är att han är den enda som frågar hur det är med allt det där! 

Men nu ska jag lägga mig! Tror jag kommer missa matten imorgon, eller jag vet inte har inte bestämt mig. Mamma sa nyss  att jag ska ta med mig hela hostmedicinen till skolan.... Vi får se hur det blir med det!

Imorgon blir nog en bra dag! Jag får trots allt kanske ****** ***!

P.s I love you


En gång i tiden var jag riktigt lycklig!

Det var en gång i tiden som jag var riktigt lycklig...
Det började alltid med att hela familjen var nere hos farmor och farfar. Där solen inte sken särkilt ofta eftersom Borås är en väldigt regnig stad. Men det var en tid då man alltid blev omhändertagen av alla. På dagarna kunde vi leka med kaninerna, med grannarnas hund Laban eller så gick man och lekte med sysslingarna i Annelundsparken där det fanns jätteroliga saker man kunde leka med.
När mamma och pappa sedan kollat ett flertal gånger kollat på alla möjliga väderprognoser packades det in i antingen bilen eller husvagnen med badkläder, massa lättlagad mat, koppar, tallrikar, filtar, täcken, kuddar och förstås spritköket! Sedan tidigt morgonen efter bar det av mot havet. Alla satt som på nålar och tiden som egentligen bara är 40 min kändes som en hel evighet. Tillslut kunde man, om man hade nedvevade rutor, känna doften av hav! 
Och den vanliga tävlingen höll vi förstås med även på den tiden. Vem ser havet först?
Nere vid campingen var man jätte nervös, fanns det någon plats kvar? Majoriteten av alla gånger har FULLT skylten stått i fönstret, men då har det ändå funnits plats kvar till oss. Men vi har även haft oturen att det verkligen har varit fullt. Då har det hänt att vi ställer husvagnen på parkeringen och sover i den där tills dagen efter.
Väl incheckade lämnade vi mamma och pappa åt pysslet att antingen färdigställa husvagnen eller sätta upp tältet medan barnen tar sig en tur till bokstaven G. För där, som alla andra år bor Linda. Och hon bor precis 2 platser in ifrån det rosa sanitetshuset. Det är inte alltid hon har varit inne, men då har alltid hennes mamma vetat vart hon varit och jag har på engång sprungit till det angivna stället. Där har vi börjat våran lek, hon har alltid lämnat det hon höll på med när jag kom. I början är det som alla andra gånger, väldigt, väldigt stelt. Men efter en halvdag tillsammans är vi som riktiga systrar. Det har dom alltid sagt att vi sett ut som också.
Redan första gången mamma & pappa träffade Linda ( hon var då en nyfödd baby ) trodde m&p att det var jag själv som låg i vagnen. Några år senare skulle vi båda ha solblekt hår och exakt likadan klänning. Man kunde helt  enkelt inte se skillnaden på oss.

Något som gör detta lite, lite roligare är förstås att jag är precis 1 dag äldre än henne!

Under dagarna vi spenderade på västkusten har vi gjort allt möjligt. Vi har som vanligt, fiskat krabbor, sovit nere på stranden, lekt hajen i havet, grävt massa djupa gropar i sanden, försökt ragga äldre killar, varit nere på Tempo och köpt godis, varit med i Appel Bay klubben, hoppat hoppborg, hyrt tandemcykel, jag tror vi åkte till Fun City någon gång, vi har haft mysiga middagar hos varandra, vi har sovit hos varandra, vi har cyklat runt hela campingen flera miljoner varv, vi har lekt massa lekar med resten av gänget, vi har försökt para ihop Fredrika & Simon, vi har varit på marknad i Varberg och huvuddelen: vi har ätit med våra familjer på Sveriges underbaraste restaurang, varje år, Solviken och under kvällen när de spelat den underbara musiken har vi dansat och lekt kurragömma på restaurangens "trädgård", som toppen på kvällen kör vi Minigolf som vi ALDRIG klarat av att avsluta!

Under denna tid var jag lycklig.

Nu har jag förstått att jag aldrig kommer åka till Varberg med familjen - den finns inte längre
Vi kommer aldrig göra en del av grejerna - vi är för gamla för en del, och vi har växt
Vi kommer inte bo på samma ställe - Du bor nu på en annan camping längre bort

Men jag får bli lycklig på andra sätt. Varberg är ändå den bästa delen av mitt liv! Det finns inget bättre än att sitta på restaurangen och lyssna på bandet som spelar samtidigt som man ser,hör och känner doften av havet och solnedgången..... UNDERBART!  

   
    

 

Linda är den blonda tjejen längst till vänster!





Någon gång ska jag åka med min blivande man och våra barn och ta med dom till det stället jag älskar mest av alla platser i världen!


Är man skyldig får man för fan betala tillbaka!

Senast vare jag som var skydlig, då gav jag tillbaka de till dig, utan minsta motstånd! Nu är det du som är skyldig mig, då är det fan din tur att ge tillbaka!

Eller ska jag behöva dra in vuxna?

Någon som vill köpa peace and love biljett?

Det blir ingen peace and love för mig i sommar! Som jag skrev i mitt förra inlägg så är biljetterna redan fixade, men nu när det här kom upp en grej så tänker jag aldrig i hela livet åka dit!
Så om det är någon som känner för att åka men som inte har biljett så har jag en som du kan köpa! Du kan få den för någon hundralapp billigare ( kostar egentligen 1500kr ) . Då ingår camping& konserter! 

Hör av dig om du vill köpa den!

Lungornas kapacitet har nog försämrats.

Den jävla hostan vill aldrig försvinna. Kalle jag behöver mer hostmedicin!!!
Igår på praktiken var riktigt seg eftersom min favorit var tvungen att gå till doktorn med sina utslag.... Stackare! Men jag hade ett rätt roande samtal med min klasskamrat istället.! Ojojoj vad jag har kul åt allt det där.

Efter pratktiken var det som sagt AIK match. Faktum var att jag inte alls var taggad så jag hade väl inte superkul. Men jag träffade en go gammal vän. Varje gång jag träffar någon ur det gänget så kommer tankarna tillbaka om hur underbart bra jag mådde på den tiden! Jag hade nog den bästa uppväxten någonsin!
Nåja, AIKmatchen slutade förstås 1-0 till AIK. Det alla tycker är så konstigt är att jag faktiskt stod i AIK klacken och sjöng med i ramsorna fastän jag egentligen är Djurgårdare! Men det kan man inte säga högt, för då kan det bli lite hett runt omkring.
Påvägen hem gick vi väl runt i hela Solna för att hitta till någon tågstation. Vi följde strömmen och hamnade på Solna station, så det blev till att ta pendeln istället. Självklart blev det lite hett på stationen och poliserna hade ju inte riktigt tänkt till att det kunde bli bråk där, så de kom något sent till det lilla bråket. Men men, ingen kom till skada tror jag..!

Så imorses när jag vaknade var hostan riktigt jobbig. Så jag bedde systern att ringa till mamma så hon kunde ringa och sjukanmäla mig. Juste, jag har ju glömt att berätta att systern är här och idag kommer den minsta brorsan också! Det kan väl vara mysigt ett tag! Bara jag får ha mina kläder ifred. Jaja, idag blir en skön hemmakväll!

Imorgon är det skola igen! Jag längtar lite, men endå inte... Det är ju drama! Vi får se hur det slutar! Det blir till att se imorgon, Kanske är stämningen lite lättsammare!



BILJETTERNA TILL PEACE AND LOVE LIGGER HEMMA HOS CIRRE NU!

Det är för att hjärnan har 2 delar!

Jag satt i mina tankar och kom på att jag inte vet vad jag känner för dig, jag vet inte om jag tycker om dig eller om jag inte tycker om dig.
Jag har verkligen ingen aning. Det är fram och tillbaka hela tiden. Jag förstår liksom inte vad problemet är. Lämna föralltid istället för att ibland vara där och ibland inte.
Det är så jävla jobbigt.
Eller, så gör du som du vill, det är ju endå det du alltid gör. Istället för att lyssna på de andra går du en annan väd, vilket inte alltid är den bästa.

Så anledningen för att jag inte vet hur jag känner måste nog helt enkelt vara för att hjärnan har två delar.....


Lungorna är väl inte i bästa skick!

Ja, torsdagen var faktiskt väldigt bra!! Jag lyckades nog hålla uppe humöret riktigt bra! Efter skolan var  det bara hem till Veronica för att hjälpa henne med hennes serveringsarbete, detta tog alltså 4 hela jäkla timmar! - Inte kul!

Fredagen var också på toppen humör, jag bara längtar hela tiden! Förstår ingenting! Efter skolan åkte jag direkt till Rosengården ( I Vallentuna ) för att jobba med cateringen. Gamlingar är dom bästa människorna i hela världen! Gud vad härliga! Jag blir så glad bara jag tänker på dom! UNDERBARA!
Runt halv 11 var jag några kronor rikare och på toppenhumör! Då tog jag en promenix hem till mamma där vi såg på Hotel Rwanda och åt chips och dipp tills båda stensomnade. Jag vaknade inte förrän jag höll på att kvävas av mitt egna snor.....  Äckligt - jag vet, men sant, så sant!

Då låg jag och drack 7liter te tills dess att det är dags att traska till tåget... Sedan jobbade jag på bra! Hostade lite, jag ber om ursäkt till alla kunder! Sedan var jag tvungen att köra maraton till tåget hem, där mamma och mormor väntade med smarrig middag och en drink till mig. I turbofart gjorde jag mig iordning för att hinna med tåget 21.07..... och jag hann!!!
Markus fyllde år så vi var där för att fira hans dagen före hans födelsedag ! Det var trevligt ett tag tills hmmm...  ett gäng 14 åringar kommer innanför dörren! Men vi hade väl kul ändå antar jag.. Men tillslut slutade det med sig att de flesta människorna låste in sig i Markus sovrum medan 14åringarna levde livet! Efter mycket om och men började vi röra oss mot dörren, då hade alla 14åringars föräldrar ringt och berättat att Bolibompa var slut och det var dags att komma hem... Så det fanns endast några få kvar. Snäll som han är får jag sova hos Kalle så jag slipper min 7 mils långa färd mot bussen. Väl hemma hos Kalle kommer nästa hostattack, och jag tror att hela hans område väcktes av min döende hosta!
Men vi lyckas ändå somna... Men runt 10 på morgonen drar hostan igång än en gång. Kalle som då är trött på detta går och hämtar hostmedicin som innehåller morfin. Och jag stensover sedan ett bra tag till. Runt 14.00 är det dags att åka tillbaka till arbetet. Så världens bästa Kalle kör mig hela vägen till Täby så jag kan tjäna ihop lite kosing! Dagen gick jätte fort och nu ligger jag äntligen hemma i min soffa.
Måste snart lägga mig, det blir en jobbig dag imorgon.

Praktiken väntar... Och efter det ska jag vara en liten hulligan och ställa mig i AIK klacken och skrika halsen av mig!

Vi ses imorgon...! Eller inte du iaf, synd.

Huvudvärk,halsont, magkramper, ont i hjärtat - något mer ?

Åh snälla kan någon gräva min grav så jag kan försvinna från dessa plågor? Jag vill må toppen, vara på toppen humör imorgon när jag INTE har drama! WONDERFUL!

Imorgon ska jag vara på sånt super humör att alla bara ska smittas av det och må bra, även om detta innebär att jag ska knarka alvedon - men det är väl lagligt?
Sedan är jag så himla nyfiken.. Alltså det är första gången på riktigt länge som jag faktiskt längtar till skolan. Undra varför?! Undra om jag själv vet varför!? Nej troligtvis inte!

Men glad ska man vara och imorgon ska bli den stora glädjedagen! Hoppas det är sol bara annars är allt förstört!



(Sedan spelar provet imorgon en stor jävla roll, troligtvis sabbar det allt eftersom jag verkligen inte har någon som helst ork att plugga vidare! )

Jaja ses imorgon -  Happy thoughts! 

På resande fot!

Nu är jag äntligen hemma igen. Efter min och Vonkans färd till Sundbyberg. Det gick smidigt, förutom att jag glömt att Vonkans mage är ihålig och måste ha mat hela tiden! :P Så efter att letat i hela Sundbyberg efter telfonaffären lyckades våra Donkennäsor lista ut vart den låg..
Sedan testade vi att ta pendeln, vilket gick alldeles utmärkt! Duktiga flickor!

Nu väntar en hel eftermiddag/kväll med massa pluggande om Arbetsmiljö&Säkerhet. Men jag hoppas jag är klar till 21.00 för då ska jag äntligen slå på Grey´s Anathomy på tvskärmen!!!

Imorgon blir en spännande dag! Tror jag iallafall!


P.s. Jag kommer ALDRIG hinna göra klart engelskaläxan som ska vara inne imorgon.. Hoppas hon inte blir allt för sur den där lärlingen som ger världens största uppgift på typ 1 vecka!!! D.s.

Godnatt

Jag säger godnatt till alla människor i detta avlånga land! Jag ska gå och lägga mig i sängen nu eftersom Vonkan tvingar mig att möta henne vid fyrkanten 09.23.... Ingen sovmorgon alltså!

Godnatt mina vänner, och fiender! Och godnatt till en person särskilt.. men det vet du inte om !

Gud vad jag har kul med allt det där! Snart är det torsdag. Hoppas alla har glömt ! 




Jag ska nästan åka utomlands imorgon!

Idag har varit sån underbart skön dag! Jag har tagit det så otroligt lugnt och bara mått dåligt! Jag vaknade ju med magkramper.. Som utvecklade sig till ont i halsen och huvudet. Så jag har legat deckad hela dagen!
Snäll som mamma är köpte hon hem ett glasspaket med PIGGELIN! Smarrigt!

Imorgon är jag ledig! OTROLIIIGT skönt! Jag ska då åka "nästan" utomlands - till Sundbyberg för att lämna in min telefon som jag tappade i golvet när jag var ute. KLANT!
Men jag saknar den så otroligt mycket att jag måste göra det! Och eftersom min kära granne Vonkan ville följa med ( utan minsta motstånd... hon tvingade mig inte ens att hjälpa henne med hennes serveringsarbete) så har jag sällskap också! Sen blir det snabbt hem för att skynda sig att plugga järnet!

Nu ska jag faktiskt sätta på en film... Jag får ju faktiskt vara uppe hur länge jag vill ikväll!


Gud vad dom tycker om mig!

Vaknade i morses med magkramper som gjorde att jag blev liggande i sängen...
Jag kallade på mamma för att säga att hon fick ringa och sjukanmäla mig ( även fast jag får göra det själv, känns det hel konstigt att ringa till Johan och Robin och säga att jag inte kommer komma idag )
Jag somnade tillslut till ändå och vaknade inte förrän vid 12, så himla skönt att sova ikapp sig lite!

Mamma ringde nyss och meddelade att Robin ( han som är min handledare på praktiken ) som hon hade pratat med lät riktigt besviken ( inte sur ) utan bara väldigt besviken på att jag inte kom idag!
Stackare, du kan vara lugn, jag kommer nästa vecka... Och då ska jag försöka fixa så jag jobbar lunch med dig! Sen är det faktiskt du som lämnar mig... För att du ska byta ställe... Hur ska jag klara mig då ?!

Jag vill känna närhet!

Jag kommer nog hamna i helvetet när jag dör!

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att göra alla så jävla nöjda.!
Jag vet vad jag vill och vad jag mår bra av, men man kan ju inte alltid tänka på sig själv!
Så hur fan gör man då?

Nu efter praktiken mår man ganska bra ändå! För det är världens härligaste gäng! Och nu börjar jag förstå vad Johan menar med att de flesta som jobbar i kök är snuskiga...
Och när man är ensam tjej, vem ska dom gå på om inte mig då?!

Jaja, vi får se hur morgondagen slutar. Jag bryr mig faktiskt inte, bara alla jag känner lever en dag till är jag glad!



Som sagt: Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

Make a change

Har någon annan än jag tänkt tanken att du någon gång skulle vilja förändra en människa?
Som typ:

Riktigt olycklig - >lycklig
Ledsen - >glad
Bad boy - >good boy
Elak - >världens snällaste
Player -> en som klarar av långa förhållanden

Ja, alltså jag kan ju hålla på hur länge som helst! Men jag har tänkt lite på det på senare tiden, att tänk vilken bra människa man kommer känna sig som!

Eller tänk om man skulle ändra typ:
Flummigt borta -> Världens man, som kan ta hand om sin tös !



Men vem vet, det kanske inte ska förändra människor lite hur som helst, det kanske är så att man föds till en "typ" och det inte är meningen att man ska ändra på det!


Chauffören

Juste, för att inte behöva bli helt sönderslagen på torsdag, måste jag ju självklart berätta att Snoreskogen inte var så dålig på att köra! Hon var jätte duktig!

Så testamentet behövdes inte denna gång, men sparar det för någon gång i framtiden om jag skulle behöva åka med Fröken Hilmersson!



          


Helgens bravader!

Ja, hur såg då min helg ut? Jag har knappt varit hemma därför har det varit svårt att uppdatera!

Fredagen: Jag hann hem ett litet, litet tag innan min personliga chaufför ringde och sa att bilen stod framkörd! Då var alltså inte kläderna valda, så det var bara att packa ner allt i en påse: kläder, locktång och hela paketet! Sedan bar det av till Brottby! Maten var nästan klar när vi anlände, det serverades ko från Ann-Sofies gård! Kvällen var riktigt trevlig... Eller vänta?! Jag glömde en sak, jag var inte igång förrän runt 10 då jag ÄNTLIGEN fick tag i min telefon som Elsa hade med sig! JÄTTESNÄLLT VÄNNEN! Då var kvällen räddad och jag kunde börja vara den där partybruden jag brukar vara! Självklart var det någon människa som hade fått för sig att bussen skulle gå 01.02 så alla finklädda människor halvsprang till bussen.... Och förstås visade det sig att Fröken Hilmersson hade rätt när hon sa att sista bussen gick 01.36..... Väl framme i Mörby var alla VRÅÅÅLhungriga och vad passar bättre än en tunnbrödrulle? Där satt vi på sena kvällen och åt korv och väntade på bussen.... Då helt plötsligt en vän kom och höll mig sällskap hem till denne vän! Där natten slutade!


Lördagen: Ja det var ju meningen att det skulle bära av till Grönan. Men eftersom gänget skulle "bara vara inne några timmar" och jag vaknade när de åkte in kändes det inte som någon större idé att köra på ! Men efter en stund ringer min käre vän Cirre och berättar att de väntar på oss. Jag skyndar mig däröfr hem för en snabbdusch och ombyte och snabbt med nästa tåg. På bussen från tekniska ringer Markus och frågar vad vi vill äta... Vi beställer och när vi är framme står maten nästan bokstavligen på bordet. Sedan drar åken igång.... väldigt långsaaaamt.....

Efter 1½ tim kö in till Insane går den självfallet sönder, och det är inte en gång, så fort vi närmar oss kön känner den av oss och känner för att paja.....

Men några åk hann vi såklart med och t.o.m. en skymt av Idol - Kevin fick vi. Och sån tur Markus har i spel, han vann 2 priser, mer än vad jag vunnit under hela mitt liv.

Efter sista åket i Kärlekstunneln bär vi av i bilarna hem till Markus där det dricks té och småpratar. Sedan hamnade jag mellan två grabbar - eftersom Cirre inte ville sova med mig :(

Dessa två grabbar kan såklart inte sluta snacka, så vi somnade väl runt 5, eller sååå!

Jag vaknar av...  

... någonting.

Och snart sitter vi i bilen påväg till Daisys för en brunch! 



Jag kan meddela alla nyfikna att det jag bävade för i " pest och pina" har spridit sig. ALLA vet! Men vad vet dom? Nej precis, ingenting, för ingenting hände ! Så varför ska jag skämmas?

Nej precis, jag behöver inte skämmas. På torsdag ska jag banne mig gå fram och slänga mig runt halsen om ......

.... eller inte?! 



Liten korrigering!

Jag måste be så hemskt mycket om ursäkt för mitt förr förra inlägg! Min hjärna var lite offline under den tiden jag skrev. Därför ska jag rätta till mitt STORA misstag och vill be så hemskt mycket om ursäkt till Veronica ! Jag skrev helt fel när jag skrev att en i gänget var frånvarande.
Men eftersom vi ser Veronica som The Leader så tänkte jag inte hon som en i gänget! Men självfallat så skulle jag skrivit med henne också!
Så FÖRLÅT Veronica! Sjävklart saknade vi dig också! 
 



 
 
Vår kära Veronica

Pest eller pina

Är det något som känns lite sådär bra, så är det morgondagen. Jag har verkligen ingen som helst aning för hur den kommer sluta!
Jag tror den kommer bli rena rama pesten, kommer inte gå alls bra! Först " ditt problem", jag kommer finnas där hela tiden så du behöver inte oroa dig. Jag måste bara ligga och gnugga geniknölarna på att komma på de där bra orden man ska säga när man ska stötta en vän.. Det blir bäst om det kommer från hjärtat! Men eftersom jag inte har en aning om vad som har hänt så kan jag inte förbereda mig på vad jag ska säga! Det är första steget!

Nästa steg är hur i hela helvete jag ska kunna se på dig, eller någon annan av grabbarna - ryktet har väl spridit sig antar jag!  Eller så är det lite bättre - att ingen vet om det eller kommer ihåg! Jag hoppas för hela mitt liv att det är det sista alternativet!

Kvällen erbjuder 18års fest i Brottby! Det är självklart Emilia och Jossan som har vuxit ett år till! Tydligen fixar Jessica dit mig - hon kör! Sen tror jag mitt liv är ute.. Så ni vet min säng får Mamma, min data får INGEN!, Och min gyllensten: Apan Rob får den människa som behöver honom bäst! .....
Jag vill begravas med Farfar! 

Det är alltså om Jessica kör in i en ko påväg ut på det riktiga landet.... Annars hoppas jag på en riktigt lyckad kväll! Är inte särskilt taggad nu, men imorn lär det nog ske....
.... om de två förfärliga sakerna sköts smidigt!

Sov så gooottt!


Jadå

Som sagt var det mycket sen Valborg. Jag tänkte berätta hur min lördag såg ut. Cirre kom på den smarta idén att bara sätta sig någonstans och bara ta sig en drink. Verkligen jätte mysigt. Vi åkte in med Kalle, Jakie, Andreas och Olof. Där satt vi på Zanzibar och njöt av det rätt så fina vädret....... När någonting helt sjukt händer. Vad som hände får ni fråga Olof om?!  Eller Jakie om han nu förstått vad som hänt....

Sedan körde världens bästa Kalle hem alla till sina dörrar! Superduper snällt!

Måndag & tisdag har varit as jobbiga, jag har jobbat kväll båda gångerna så jag har sovit så länge jag kunnat för att sen jobba till 23:00 typ.

Onsdagen var riktigt rolig! Först en dödslång onsdag i skolan, där en i gänget inte var närvarande. Jag gjorde mitt bästa för att få tag på den frånvarande, men utan minsta lycka. Det är bättre jag skjuter mig eller så, här gör jag ju ingen nytta !

Efter skolan följde Annie med mig hem ( hon bor långt åt Tjotahejti så det passade att hon åkte med på en gång) där åt vi lite pizza och gjorde oss i ordning, sedan bar det av!
Något som slog mig var att vi såg Josefin Crafoord påvägen till skivan som skulle äga rum på Blue Moon Bar. När vi kom var det redan en hel del människor där. Vi dansade en hel del - särskilt Annie. Jag hade i alla fall jätte trevligt. Höll t.o.m. på att få lite sällskap... Det du Elsa, jag sa att han skulle ge med sig efter ett tag! :)
Vid 5.00 traskade jag Annie och min granne Willborg hem, då hade solen gått upp och fåglarna vaknat!

Jag mötte faktiskt nästan mamma i dörren, hon gick upp en halvtimme efter jag la mig!
Nu mår jag kanske inte sådär toppen, men med lite sömn ska nog den här dagen kunna avslutas också!

Ha en bra dag.... Och för i helvete, ring mig nu för sjutton, blir skit orolig när jag inte får något som helst svar! :/ :)

                                                           
 
Som ni kanske förstår var temat Disney och vi var självklart Dalmatinerna! Alltså INGA kossor!

Hur tänker folk egentligen?!

Jag har tänkt på en sak! Hur fan tänker folk?
Vissa signaler borde jag väl sända att du ska lägga av?
 



Nu är jag lika sliten som, Gud jag vet inte vad?!

Ja, jag har ju jobbat sen Valborg så det kanske är förståerligt varför jag inte uppdaterat. Men för att inte Sofias första kommentar på onsdag ska vara: "Och du är duktig på att skriva" så tänker jag skriva en liten snabbis faktiskt!

Valborg, den stora överskattade aftonen. Tänkte faktiskt ligga hemma och deppa och tänka på vart/vad jag faktiskt skulle kunnat gjort denna kväll.... Ni som lyssnat vet vad jag menar, men den innehåller lite gitarr och en sång kanske!
Så jag hade typ varit beredd att lägga mig i soffan och sova när det ringer från ett nr jag inte har. Nyfiken som jag är var jag tvungen att svara. Det var Markus som hade lite grillning hemma. Tvingad, okej jag kanske ville lite.... Så satte jag mig på bussen till Gribbylund, där Markus stod snäll och väntade med sin lilla SMART bil! - Men han har faktiskt köpt en ny fin bil! :)
Vi åkte hem till den andra Markus, och efter många om och men satt vi plötsligt i Taxi påväg till Jakie. Där var det trevligt och lite mysigt! Vill bara poängtera att jag faktiskt åkte dit själv! Och förtjänar en stjärna i himlen! ( Det tycker iaf Cirre, om hon nu kommer ihåg att hon sa det! )
Sedan kom en nära vän för att möta mig så jag kunde sova där! 

Dagen efter erbjöd superfint väder och självklart ska jag arbeta då! Det är så enkelt, när det är fint väder, leta efter mig på mitt arbete! Kvällen erbjöd en mysig hemmakväll med mina nya filmer jag hade köpt!
Jag kan inte gå förbi när det står 3 för 99, var tvungen att slå till!
- Bruce den allsmäktige   
- The holiday
- P.S I love you


Dock klarade jag bara 1½ film innan jag slocknade!


Sofia, jag är faktiskt rätt trött nu, får jag ta en paus nu och skriva lite senare? Eller kommer du klaga då också eller?

RSS 2.0