TERRORISTATTACK!

Igår började dagen med att jag ringde in till jobbet och fick veta att jag va fri, så jag Sofia & Fanny satt i lägenheten och kollade film.
Efter två timmar smällde det till och fönstret vibrerade. Vi trodde först att det va åskan, men när man kollade ut genom fönstret och såg alla människor kolla ner för gatan som att det hänt något förstod vi att det hänt något. Nyfiken i en strut springer jag ner för att se vad som hänt, Sofia trodde det va en självmordsbombare...

Men när vi kom ner för gatan såg vi INGENTING...
Vi gick upp i lägenheten igen och fortsatte kolla på film. När Hanna sedan ringer ( som jobbar ) berättar hon att det va en explosion. Under samma tid kajkade vårt internet ihop sig så vi kunde inte kolla vad som hänt så jag ringde pappa som kollade upp det. I Sverige stod det tydligen att det varit en bilbomb. Men Hanna ringde igen och sa att det va en bomb i regeringshuset vilket ligger ca 5 min från där vi bor.
Vi satte på tv.n där de visade hur allt såg ut.. Jag va lite sugen på att dra dit och kolla, men det rycktades om att det skulle sprängas en ny bomb så jag stannade hemma. Efter yttligare en tid ringde pappa och sa att det va skottlossning också, men vi hade inte fått reda på det än. 5 min senare sa dom på tv att det pappa sa stämde. Skottlossning bland massa ungdomar ute på en ö....

Hela dagen va helt sjuk! Tv.n stod på hela dagen och vi fick sitta inne och följa allt, man vågar inte riktigt gå ut när det rycktas om terroristdåd.

Vid 11 ringde min hovmästare och berättade att vi skulle hålla stängt för polisen hade spärrat av hela bryggan. Så jag kan tänka mig att de flesta håller sig inne, dödens dag....

80 personer har dödats ute på ön och de kan bli fler. 7 dog i sprängningen... Allt är bara helt stört! Kan inte förstå att de händer såpass nära mig! Jag gick och la mig vid 1 och somnade väl till ett tag, men de andra va fortfarande vakna. Vid 7 tiden vaknade jag av yttligare en smäll som jag hoppas va åskan!! Efter det kan jag inte riktigt somna om, man ligger ju bara och tänker...

Jag är i alla fall i livet och det är alla andra jag känner som också är här nu!

Hoppas snart det lugnar ner sig så man slipper känna sig otrygg i lägeneheten! 

Godmorgon världen!


Where do brokens heart go?!

Dagarna rullar på som sjutton här i Norge, det kanske är för att man börjat känna sig lite mer hemmakär...
Men visst finns det dagar man hellre vill vara någon annanstans, men det hör livet till.! Idag va en sån härlig dag, det började med att vi va ute igår, det va ju söndag. Så vi hade förfest hos en på jobbet och kvällen slutade sen på Vulkan.
Men idag ställde jag klockan på 5 i 1 som alltid. Jag ska ju ringa in då för att se om jag behövs. Tydligen var jag helt fri så det var helt okej för mig eftersom vi snart skulle få veta att alla var fria idag. Så vi bestämde oss för att dra till Sverige över dan för att inhandla alkohol och cigg samt lite mat.. SUPERSMARTA! En helt underbar fick vi alla fall tillsammans!
Nu är alla andra ute och slår klackarna i taket, men jag kände att jag ville ha lite tid för mig själv så jag stannade fakstiskt hemma ensam. RIKTIGT SKÖNT faktiskt. Så nu sitter jag i lägenheten och spelar sönder några så otroligt grymma låtar som man har minnen ifrån! :)
Jag pratade även med en vän och allt känns så mycket bättre! Jag älskar vänner mest av allt, vad skulle man göra om man inte hade vänner?!?!?!
Dagens viktiga fråga...
puss på mun

RSS 2.0