KOOS!

Fan livet har nere ar underbart! Ikvall vankas utekvall med nagra gossar fran hotellet som ska lamna oss imorn! Verkar som de flesta svenskar aker imorn. Men vafan det verkade ju vara fullbokat ner imorn sa forhoppningsvis kommer det nya goa och glada svenskar! :)

Jag berattar mycket mer och med bilder nar jag kommer hem!



Have you ever tried sleeping with a broken hart, well you can try sleeping in my bed!

Bloggraip !

ojdå då har man kontrollen över en blogg.. vad ska man skriva här då ?
jag kan ju lägga upp en dikt som jag hittat gömd i emilias byrålåda ! den kommer här :

Du är anledningen
Till att jag står kvar
Du är meningen i mitt liv
Den enda meningen jag har
Du är mitt syfte
Utan dig står allt stilla
Du är min själ
Du fyller mig med känslor
Du är mitt samvete
Du får mig att tänka rätt
Du är mitt hjärta
Och det är för dig det slår

tillgängnad till dig, min kära broder Felix <3

Vissa dagar , andra inte

Vissa dagar kan man tycka att allt är bra, andra kan man tycka att det inte alls är så bra! Jag tror jag just pendlar mellan sånna dagar. Anledningen vet jag inte riktigt faktiskt vilket inte är det härligaste!
Människor får lida av det vilket är riktigt jobbigt! ..

Men andra dagar är toppen! VERKLIGEN!
Jag har haft ca 5 hela dagar med Prinsen här på Öland, men om 3½ timme åker han vidare till Gbg och Danmark. Så de sista dagarna får jag vara ensam med min familj. Sen kommer jag hem i ca tre dagar och sen drar PartyBrudarna till Kos och har de mest underbaraste 2 veckorna på riktigt länge!
Det går nog inte att förstå hur otroligt taggade vi är! Om 1 vecka ligger vi där på stranden och bättrar på våra vita kroppar!
Det kommer bli underbart!


Ibland tror jag att det rinner ut när som helst, vilket jag också tror det kommer göra inom kort...!
Nu sa jag det, det som jag tänkte på igår.! Om du förstår.!


Som mamma sa, nu ska vi äta hela tiden de här 1½ timmen som är kvar innan vi beger oss till Kalmar och lämnar Prinsen/Grodan, eftersom grabbarna i min familj har en förmåga att bli hungriga efter kort tid! 
 

Livet leker, rätt okej.

Öland

Gud vad härligt det är med semester, och ännu bättre är att vi snart drar till Kos!
Men jag har det underbart här med familjen*2 och Prinsen! :)

Igår tog jag mitt tredje dopp i det blå, SKAMLIGT!
Idag har vi varit en snabbis på sjukan med en av gamlingarn medan vi ungdomar gick runt och kollade lite på kläder! NAJS!

Igår fick jag även ett samtal av min Plumsan, det är lite jobbigt att lämna min Plums hemma! Hur ska jag klara mig utan henne i två veckor sen?! :(

AJUSTE, igår spelade vi SÅ SKA DET LÅTA JR. riktigt roligt! Planerna för kvällen är att vi ska spela Alias, vi har även inhandlat massa ansiktsmasker som är obligatorskt för alla inneboende i denna stuga på Öland! ÄVEN killar!

Nu börjar Prinsen bli otålig så bäst jag avslutar detta! Dags för min favoriträtt också - pasta med burkköttfärs, världens godaste! :) Jag vet att många tycker det är svinäckligt.. Men jag är inte som alla andra! Det har jag lärt mig nu och det är jag stolt över!

MITT LIV ÄR BÄST JUST NU!

Semester!!!

Efter ett en hel sommars arbetande med kanske någon dag ledig lite då och då så kom äntligen den efterlängtande semestern!
ÅH VAD HEEEEERLIGT!

Imorn börjar äventyret med en resa till Öland, med mamsen, bror *2, syster, mammas kompis, systers kompis, systerskompissyster... & Prinsen..
MYS!

Det värsta är att jag verkligen inte har börjat packa ett skit och vi åker imorn vid 9 tiden...:/ plus att jag hade hoppats att jag packat lite inför Kos också eftersom jag kanske inte hinner packa så mycket de tre dagar som är mellan Öland och utomlandet...!
Åh jag är verkligen superlycklig över semestern. Sen kanske de är andra saker som är mindre lyckade, men vafan efter lugnande samtal med min BÄSTASTE VÄN! så är det klart att även jag lyckades lugna ner mig!

Du får ju känna som du vill, det betyder inte att hela min värld ska behöva rasa samman för att jag inte gör det.

Annas födelsedag vart en HIT! Jag och Johanna planerade att spela ja må hon leva sången från Spotify, bara det att det bara fanns en enda låt plus att datan var 2 m från Anna så vi kunde inte prova att spela den. Så vi skruvade upp högsta volym. Och vi tar ton när vi hör melodin som vi vaknat till sen bebisar. Bara det att vi kanske hinner sjunga 2 rader, sen börjar musiken ändras till en liknande radiopratare!
Anna har ännu inte riktigt vaknat, och Johanna visk/skriker * STÄNG AV, STÄNG AV* Jag börjar asgarva, Anna börjar vakna till och undrar vad fan det är som låter... Men kul var det, och hon vart glad för presesnterna!

Nu måste jag börja packa..!
puss på er så kanske vi hörs under veckan, annars ses vi kanske om en vecka! :)

Anna Fontin

Imorn är det Annas födelsedag, och jag och Johanna har planerat in en morgon med presenter och bakelser som vår käre vän tycker så mycket om!

Igår va en jättehärlig kväll på tegel - som vanligt! Med massa underbara människor och dricka!
Nu är det bara 3 dagar kvar sen SEMESTER!
Öland med prinsen också .. eller med famlijen också! WONDERFUL!


GRATTIS ANNA ( läs imorn fredag 6/8)
Ajuste GRATTIS BRORSAN SOM OCKSÅ FYLLER ÅR IMORN!

ÄLSKAR ER!

NJA..

åh nu är jag och mamma ensamma igen! HÄRLIGT!
och det är vi ända fram till på torsdag! för då kommer brodern hem från Kos, sen drar vi till Öland, sen är det våran tur att dra till Kos!

Mamma berättade just att Felix ( min bror ) blev nedslagen och rånad på Kos .. HJÄLP!





De tre orden är sagda nu får det gå som det går ... hela vägen?!

RSS 2.0